Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

amxmodmenu problem


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 TiTu$

    Czempion

  • Użytkownik

Reputacja: 139
Zaawansowany

  • Postów:817
  • GG:
  • Lokalizacja:Rzeszów
Offline

Napisano 08.02.2009 20:04

Witam! Wgrałem na serwer steam/nonsteam z tego poradnika:http://amxx.pl/viewtopic.php?p=40572&highlight=#40572

Wszystko chodzi pięknie ale admini po wpisaniu amxmodmenu i np chcą: wywalić, zbanować gracz, zminić mape , slapnąć kogoś to jeżeli chcą kogoś slapnać czyli amxmodmenu>3. po kliknięciu "3" nic sie nie dzieje tak jak bym dał "0" czyli wyszedł z menu amxmodx. Niewiem dlaczego się tak dzieje może ktoś wie? proszę o pomoc.

Z gÓry ThX
  • +
  • -
  • 0

#2 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1725
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 08.02.2009 20:07

a zauważyłeś że temat w koszu ?
  • +
  • -
  • 0

#3 Gość__*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 08.02.2009 20:07

A mają odpowiednie flagi dostępu?

Jak masz serwer na dwa protokoły 47/48 to mogą występować bugi po stronie AMXX.

#4 TiTu$

    Czempion

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 139
Zaawansowany

  • Postów:817
  • GG:
  • Lokalizacja:Rzeszów
Offline

Napisano 08.02.2009 20:19

a zauważyłeś że temat w koszu ?

Zauważyłem był tam błąd jedynie w ścieżce a to nic takiego :)


kur3k mają flagi ja mam wszystkie flagi i mi też nie chodzi;/ Moj kumpel tez to wgrywał i mu chodzi amxmodmenu poprawnie
  • +
  • -
  • 0

#5 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1725
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 08.02.2009 20:32

to może wina plugina menufront.amxx ? Nie edytowałeś/zmieniałeś go przypadkiem ?
  • +
  • -
  • 0

#6 TiTu$

    Czempion

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 139
Zaawansowany

  • Postów:817
  • GG:
  • Lokalizacja:Rzeszów
Offline

Napisano 08.02.2009 20:54

nie nawet nie wiem co to za plik :)
  • +
  • -
  • 0

#7 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1725
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 08.02.2009 20:58

nie nawet nie wiem co to za plik :)

to plugin odpowiadający właśnie za amxmodmenu

Przed zmianą na mix (steam + NS) nie było problemów ?
  • +
  • -
  • 0

#8 TiTu$

    Czempion

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 139
Zaawansowany

  • Postów:817
  • GG:
  • Lokalizacja:Rzeszów
Offline

Napisano 08.02.2009 22:41

nie tylko z banowaniem jak sie abnowało to wracał na serwer ale pozatym wszystko spoko
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych