Zrobiłem perk Rewolwer , wszystko u niego działa , ale się nie dostaje Deagla ... Otóż moje wszystkie klasy co zrobiłem Deagla nie mają . Więc co zrobić? Proszę o odpowiedź! W załączniku jest .sma mojego perka.
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Guest Message by DevFuse

Jak dodać broń perkowi?Zrobiłem perk Rewolwer , ale nie umiem mu dać Deagla. Wszystkie moje klasy nie mają Deagla... Proszę pomóżcie!
Temat rozp. Kamko12, 07.01.2012 10:59
perk rewolwer deagle klasa
3 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 07.01.2012 10:59
Siemka!
Zrobiłem perk Rewolwer , wszystko u niego działa , ale się nie dostaje Deagla ... Otóż moje wszystkie klasy co zrobiłem Deagla nie mają . Więc co zrobić? Proszę o odpowiedź! W załączniku jest .sma mojego perka.
Napisano 07.01.2012 12:31
dodaj to
public cod_perk_enabled(id)
{
ma_perk[id] = true;
cod_give_weapon(id, CSW_DEAGLE);
}
public cod_perk_disabled(id)
{
cod_take_weapon(id, CSW_DEAGLE);
ma_perk[id] = false;
}