Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
CoD Nowy

Problem z kompilacja po dodaniu nowych statystyk

cod nowy

  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 luki02006

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:28
Offline

Napisano 05.01.2012 13:15

Witam, mam otóż taki problem że dodałem nową statystykę na podstawie tego tematu
http://amxx.pl/topic...tyka-obrazenia/

Wyskakują mi takie błędy przy kompilacji


//// QTM_CodMod.sma
// C:\Documents and Settings\**\Pulpit\compiler\QTM_CodMod.sma(233) : warnin
g 217: loose indentation
// C:\Documents and Settings\***\Pulpit\compiler\QTM_CodMod.sma(236) : warnin
g 217: loose indentation
// C:\Documents and Settings\**\Pulpit\compiler\QTM_CodMod.sma(423) : error
017: undefined symbol "PobierzDemageGracza"
// C:\Documents and Settings\***\Pulpit\compiler\QTM_CodMod.sma(641) : error
017: undefined symbol "regeneracja_klas"
// C:\Documents and Settings\***\Pulpit\compiler\QTM_CodMod.sma(641) : warnin
g 215: expression has no effect
// C:\Documents and Settings\**Pulpit\compiler\QTM_CodMod.sma(641) : error
001: expected token: ";", but found "]"
// C:\Documents and Settings\**\Pulpit\compiler\QTM_CodMod.sma(641) : error
029: invalid expression, assumed zero
/


Nie wiem co mogę robić źle, przeglądałem uważnie każdą linie silnika porównując z tym co pisze w poradniku i nie znalazłem różnicy nie wiem gdzie popełniłem problem.

Dodaje sma do załącznika i może ktoś był by w stanie objaśnić mi to co robię źle.

Z góry dziękuje i pozdrawiam.

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: cod nowy

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych