Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
HTML

brak autologinu

html

  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 MrSpiryt

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 14
Początkujący

  • Postów:248
  • Imię:Tomek
  • Lokalizacja:Poznan
Offline

Napisano 01.01.2012 13:27

Siema, zmienilem styl u Siebie na forum i nie ma przy logowaniu okienka "autologinu" zapamietywania hasla...

za ta czynnosc odpowiada linijka : <input type="checkbox" name="autologin" class="input_auto">
w overall_header.tpl Ktora powinna sie znajdowac gdzies w Panelu Logowania

rzecz w tym ze pod jej dodaniu okienko pojawia sie w nie odpowiedniej czesci forum
po dodaniu tak jak w kodzie nizej znajduje sie w miejscu nr 1 zaznaczonym na zdjeciu.
po wpisaniu linijki nad "<b>Panel Logowania</b>" wyskakuje on w miejscu nr 2.
Wie ktos co z tym zrobic ? ;)






Panel Logowania od strony pliku :
<b>Panel Logowania</b>
</span>
   <form method="post" action="{S_LOGIN_ACTION}">
   <input type="text" name="username" size="20" maxlength="40" value="nick" class="inputlogin" style="border: 0px; padding-top:2px; padding-left:15px;" onBlur="if(this.value=='') this.value='nick';" onFocus="if(this.value=='nick') this.value='';" >
						<input type="password" name="password" size="20" maxlength="25" class="inputpassword" style="border: 0px; padding-top:2px; padding-left:15px;" value="hasło" onBlur="if(this.value=='') this.value='hasło';" onFocus="if(this.value=='hasło') this.value='';" >
   <input type="submit"  name="login" class="zaloguj" value="" style="border: 0px;">
						<input type="checkbox" name="autologin" class="input_auto">
   </form>
   <a href="profile.php?mode=sendpassword" class="przypomnij"><font color="ffffff">Jesli zapomniales hasla</font> <font color="0e6e9e">Przypomnij je!</font></a>
   <div class="rejestracja"><a href="{U_REGISTER}" class="zare"><font color="ffffff">Gosciu, jesli nie posiadasz konta</font> <font color="0e6e9e">Zarejestruj Sie!</font></a></div>
<!-- END switch_user_logged_out -->

Załączone miniatury

  • 2131241532.JPG

ZabijamBoLubie.PL


#2 DarkGL

    Nie oddam ciasteczka !

  • Administrator

Reputacja: 6034
Godlike

  • Postów:10832
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 01.01.2012 14:13

<b>Panel Logowania</b>

</span>

   <form method="post" action="{S_LOGIN_ACTION}">

   <input type="text" name="username" size="20" maxlength="40" value="nick" class="inputlogin" style="border: 0px; padding-top:2px; padding-left:15px;" onBlur="if(this.value=='') this.value='nick';" onFocus="if(this.value=='nick') this.value='';" >

                                                <input type="password" name="password" size="20" maxlength="25" class="inputpassword" style="border: 0px; padding-top:2px; padding-left:15px;" value="hasło" onBlur="if(this.value=='') this.value='hasło';" onFocus="if(this.value=='hasło') this.value='';" >

   <input type="submit"  name="login" class="zaloguj" value="" style="border: 0px;">

                                                <input type="checkbox" name="autologin" class="input_auto" style = "border: 0px; padding-top:2px; padding-left:15px;">

   </form>

   <a href="profile.php?mode=sendpassword" class="przypomnij"><font color="ffffff">Jesli zapomniales hasla</font> <font color="0e6e9e">Przypomnij je!</font></a>

   <div class="rejestracja"><a href="{U_REGISTER}" class="zare"><font color="ffffff">Gosciu, jesli nie posiadasz konta</font> <font color="0e6e9e">Zarejestruj Sie!</font></a></div>

<!-- END switch_user_logged_out -->

  • +
  • -
  • 0

#3 MrSpiryt

    Banned

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 14
Początkujący

  • Postów:248
  • Imię:Tomek
  • Lokalizacja:Poznan
Offline

Napisano 01.01.2012 16:13

dalej jest w miejscu nr 1 ;/

ZabijamBoLubie.PL


#4 Cezary

    Życzliwy

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:25
  • Lokalizacja:Reszel
Offline

Napisano 01.01.2012 16:28

<b>Panel Logowania</b>

</span><input type="checkbox" name="autologin" class="input_auto">

   <form method="post" action="{S_LOGIN_ACTION}">

   <input type="text" name="username" size="20" maxlength="40" value="nick" class="inputlogin" style="border: 0px; padding-top:2px; padding-left:15px;" onBlur="if(this.value=='') this.value='nick';" onFocus="if(this.value=='nick') this.value='';" >

											    <input type="password" name="password" size="20" maxlength="25" class="inputpassword" style="border: 0px; padding-top:2px; padding-left:15px;" value="hasło" onBlur="if(this.value=='') this.value='hasło';" onFocus="if(this.value=='hasło') this.value='';" >

   <input type="submit"  name="login" class="zaloguj" value="" style="border: 0px;">

											   

   </form>

   <a href="profile.php?mode=sendpassword" class="przypomnij"><font color="ffffff">Jesli zapomniales hasla</font> <font color="0e6e9e">Przypomnij je!</font></a>

   <div class="rejestracja"><a href="{U_REGISTER}" class="zare"><font color="ffffff">Gosciu, jesli nie posiadasz konta</font> <font color="0e6e9e">Zarejestruj Sie!</font></a></div>

<!-- END switch_user_logged_out -->


#5 MrSpiryt

    Banned

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 14
Początkujący

  • Postów:248
  • Imię:Tomek
  • Lokalizacja:Poznan
Offline

Napisano 01.01.2012 17:11

tez nie

ZabijamBoLubie.PL


#6 xarkez

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 4
Nowy

  • Postów:40
  • Imię:Artur
  • Lokalizacja:Wrocław
Offline

Napisano 03.01.2012 12:32

a wstaw mi tutaj css stylu

tj

nazwa_stylu.css
  • +
  • -
  • 0

#7 MrSpiryt

    Banned

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 14
Początkujący

  • Postów:248
  • Imię:Tomek
  • Lokalizacja:Poznan
Offline

Napisano 09.01.2012 10:42

proszę ----> Załacznik

Załączone pliki


ZabijamBoLubie.PL






Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: html

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych