Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Bląd -- Logi


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 homzik

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:32
Offline

Napisano 07.02.2009 10:57

ELo mam takie logi:
L 02/07/2009 - 10:58:34: Invalid player id 0
L 02/07/2009 - 10:58:34: [AMXX] Run time error 10 (plugin "dbmod_5.8d.amxx") (native "get_user_attacker") - debug not enabled!
L 02/07/2009 - 10:58:34: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 02/07/2009 - 10:58:37: Invalid player id 0
L 02/07/2009 - 10:58:37: [AMXX] Run time error 10 (plugin "dbmod_5.8d.amxx") (native "get_user_attacker") - debug not enabled!
L 02/07/2009 - 10:58:37: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 02/07/2009 - 10:58:38: Invalid player id 0
L 02/07/2009 - 10:58:38: [AMXX] Run time error 10 (plugin "dbmod_5.8d.amxx") (native "get_user_attacker") - debug not enabled!
L 02/07/2009 - 10:58:38: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 02/07/2009 - 10:58:39: Invalid player id 0
L 02/07/2009 - 10:58:39: [AMXX] Run time error 10 (plugin "dbmod_5.8d.amxx") (native "get_user_attacker") - debug not enabled!
L 02/07/2009 - 10:58:39: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 02/07/2009 - 11:05:18: Invalid player id 0
L 02/07/2009 - 11:05:18: [AMXX] Run time error 10 (plugin "dbmod_5.8d.amxx") (native "get_user_attacker") - debug not enabled!
L 02/07/2009 - 11:05:18: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).

Nie wiem w czym błąd tzn wiem ze dbmod_5.8d.amxx ale wczesniej działał dobrze
  • +
  • -
  • 0

#2 pawlik

    Wszechwiedzący

  • Użytkownik

Reputacja: 86
Zaawansowany

  • Postów:579
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Podkarpacie
Offline

Napisano 07.02.2009 11:14

W plugins.ini zmień:
dbmod_5.8d.amxx
na
dbmod_5.8d.amxx debug
później daj logi i najlepiej dbmod_5.8d.sma.
  • +
  • -
  • 0

#3 Portek

    Kończymy zabawę, permanentna emerytura!

  • Przyjaciel

Reputacja: 976
Master

  • Postów:3007
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 07.02.2009 13:52

Wywal plugin
bulletdamage.amxx
i nie będzie logów błędów ;)
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych