Pluginy:
; Pluginy OddajPerk.amxx ; /daj, /oddaj (perk) cod_shop.amxx ; SKLEP COD hudhp.amxx ; Pokazuje ilosc hp cod_xpv2.amxx ; Dodatkowy exp za pake parachute.amxx ; Spadochron afkbombtransfer.amxx ; Plugin przenosi bombę od gracza gdy gracz ktory ma pake jest afk admin_spec_esp.amxx ; niezyjacy admin ma wh wlaczenie wylaczenie opcji w consoli "esp_toggle" ptb.amxx ; Plugin który balansuje, wyrównuje drużyny hpk.amxx ; wywala graczy z pingiem powyzej 95 Galileo.amxx ; autovotemap na serverze c4timer.amxx ; czas do wybuchu bomby Allow_round_finish.amxx ; Plugin który umożliwia dokończenie rundy mimo zakończenia czasu raty.amxx ; Wymuszenie u graczy interp i ratow pokazuj.amxx ; Info w Say adminlisten.amxx ; admin widzi wszystko co sie pisze admin_check.amxx ; Lista adminow ON-LINE po wpisaniu /admin polski_cs.amxx ; Polskie napisy typu CT Wygrali Rund? bulletdamage.amxx ; Widzisz ile zabrales przeciwnikowi hp afkkisss.amxx ; Kickowanie afkerowKlasy standard + kilka zrobionych przeze mnie:
Nazwa + opis: Ks. Proboszcz - Posiada AUG, Deagle, komplet granatow. Ma 2 apteczki Pijany Grabarz - Posiada Famasa, AK47, Flesh. Ma 1x mine Student - Posiada AK47, Famasa, P228, Flesha Serce - Posiada Famasa, Deagle, Flesh. Ma 2 Dynamity Rozum - Posiada Gaila, HE. Ma 2 Rakiety Chuck Norris - Posiada SG 550, HE. Ma potrójny skok Maszynka - Posiada MP5, P90, HE. Ma 2 Dynamity Shooter (Premium) - Posiada M3, XM1014, Deagle, HE. Ma 5 rakiet TurboDymoMen (Premium) - Premium, dostaje XM1014, M4A1, Deagle, HE. Ma zmniejszona grawitacje i 10 rakiet Dyrektor (Premium) - Premium. Posiada Deagle. Ma 1/1 z noza, podczas kucania jest niewidzialnyKażdą klasę zrobiłem na osobną flagę
Shooter - "r"
TurboDymoMen - "t"
Dyrektor - "s"
Cvary:
cod_killxp 10000 // doswiadczenie za zabojstwo cod_winxp 1000 // doswiadczenie za wygrana cod_damagexp 50 // doswiadczenie za 20 obrazen cod_savetype 1 // 1- Nick 2-SteamID 3-IP cod_maxlevel 4001 // Maksymalny poziom cod_levelratio 7 // ustawia ile doswiadczenia potrzebne do zdobycia 1 poziomu cod_weaponsblocking 1 //ustawia blokowanie podnoszenia broni cod_plantxp "1000" // exp za podlozenie paki cod_defusxp "1200" // exp za rozbrojenie pakiCo dodane do Nowego Coda:
-Pokazuje ile expa dostało się za zabicie lub podłożenie/rozbrojenie paki. -Sklep -/daj, /oddaj -Szybkie rozdawanie statystyk. -Dodatkowy exp za rozbrojenie i położenie pakiCzytałem regulamin a więc tłumacze:
Nie dałem całego plugins.ini ponieważ go nie ma. jest plugins-codmod.ini - nie dałem całego bo było by tego strasznie dużo,
Paczkę można wrzucić na WINDOWS i LINUX. (Żeby działało na serwerze musi być wgrany AMXMODX!)
Znalazłem błąd w plugins-codmod.ini - prawidłowy dodaje w załączniku (wystarczy podmienić).
To tyle. Pozdrawiam, Proszę o oceny.
Załączone pliki
Użytkownik Tendi edytował ten post 29.12.2011 09:25