Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
CoD Nowy

Problem z CoDMoD by SajjukPOMOCY !!!!!

cod nowy

  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 wuzi1995

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:16
  • Imię:Marcin
  • Lokalizacja:Rzeszów
Offline

Napisano 28.12.2011 15:01

Siemka.
Wgrałem na serwer:
[cod:mw] - AMXX.pl: Support AMX Mod X


Gdy włączam serwer pobierają się pliki ale gdy wejdę nie ma klas(są tylko podstawowe)
W konsoli na stronie ownserver.pl pojawia się:

Wklejka 132508059717901 - AMXX.pl: Support AMX Mod X
Wklejka: 132508059717901


Co mam zrobić??

Moj modules.ini podaję w załączniku

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0

#2 Acer

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 57
Pomocny

  • Postów:245
  • GG:
  • Imię:Damian
  • Lokalizacja:Łódź
Offline

Napisano 28.12.2011 15:15

Zobacz czy czasem podczas wrzucania na ftp, czasem nie zaznaczyłeś "zamień na małe litery", jeżeli tak to wrzuć pliki jeszcze raz nadpisując każdy z plików.

b_350_20_FFAD41_E98100_000000_591F11.png


Zapraszam na OneKill.pl


#3 wuzi1995

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:16
  • Imię:Marcin
  • Lokalizacja:Rzeszów
Offline

Napisano 28.12.2011 15:20

rzeczywiście miałem zaznaczone to. odznaczyłem i wgrywam ponownie.
Dzięki działa :)
+ dla cb ;]

Użytkownik wuzi1995 edytował ten post 28.12.2011 15:40

  • +
  • -
  • 0





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: cod nowy

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych