Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Nie da się dodać admina i nie działają pluginy


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 MasterDulu

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:21
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 28.12.2011 13:21


Witam
1. Gdy dodaję sobie admina na nick i hasło i wpisuję to hasło w konsoli cs i wchodzę na serwer to nie mam admina dlaczego? W pliku users.inni nic nie ma.
2. Gdy wgram na serwer plugin i postępuje tak jak jest napisane to on nie działa. (restartuję serwer)

  • +
  • -
  • 1

#2 Lukasz5

    Godlike

  • Power User

Reputacja: 276
Wszechwidzący

  • Postów:1414
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:C: / WINDOWS
Offline

Napisano 28.12.2011 13:25

Jak w users.ini nic nie ma to nie dodałeś Admina...
http://amxx.pl/topic...dawanie-admina/
  • +
  • -
  • 0

#3 MasterDulu

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:21
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 28.12.2011 13:28

Ale jak sprawdzałem w rożnych filmach były przykłady jakieś a tam nic nie ma. A dodałem przez panel admina sobie.
  • +
  • -
  • 0

#4 Lukasz5

    Godlike

  • Power User

Reputacja: 276
Wszechwidzący

  • Postów:1414
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:C: / WINDOWS
Offline

Napisano 28.12.2011 13:57

Zrób przez users.ini najlepiej potem jak już dodasz admina. setinfo _pw "hasło" wlep to do consoli lub configu po setinfo ma być spacja...
I powinno hulać... :D
  • +
  • -
  • 1

#5 MasterDulu

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:21
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 28.12.2011 14:14

Poradzie teraz coś do tego drugie pytania!
  • +
  • -
  • 0

#6 ReKsiO

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:8
Offline

Napisano 28.12.2011 18:35

Dodajesz do plugins.ini ??
  • +
  • -
  • 0

#7 ShaRk.

    Zaawansowany

  • Zbanowany

Reputacja: 14
Początkujący

  • Postów:94
  • Imię:Damian
  • Lokalizacja:Krk
Offline

Napisano 28.12.2011 18:45

2. Gdy wgram na serwer plugin i postępuje tak jak jest napisane to on nie działa. (restartuję serwer)


1.Dodaj do plugins.ini
2.Pokaż logi z consoli.
3.Dodajesz wszystko co potrzebne do pluginu ? (Może trzeba dodać modele, dźwięki, mapki ?)

Użytkownik ShaRk. edytował ten post 28.12.2011 18:46


#8 forma

    Godlike

  • Power User

Reputacja: 198
Profesjonalista

  • Postów:487
  • Imię:Jakub
  • Lokalizacja:Piła
Offline

Napisano 28.12.2011 18:48

masz wałczonego amxmodx ?
  • +
  • -
  • 0

#9 Rob Zombie `

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 153
Profesjonalista

  • Postów:320
  • GG:
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Kozienice
Offline

Napisano 28.12.2011 18:49

http://amxx.pl/topic...-pluginow-amxx/
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych