Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

[Base Builder] PLUGIN SKILL MODProblem z skill modem


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
25 odpowiedzi w tym temacie

#21 Lukasz5

    Godlike

  • Power User

Reputacja: 276
Wszechwidzący

  • Postów:1414
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:C: / WINDOWS
Offline

Napisano 28.12.2011 01:10

Nadal ten sam błąd? Jak tak pokaż screena folderu plugins i plik plugins.ini :)
  • +
  • -
  • 1

#22 Anonimowy*BB*

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:72
  • GG:
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:PdoN'
Offline

Napisano 28.12.2011 12:36

Proszę.
Folder:
folder plugins.JPG
Plik:
plugins.JPG

Nadal nie mogę zrozumieć w czym jest błąd nie kumam tego.
Pozdrawiam.

F5

Użytkownik 666< Dr.EviL edytował ten post 28.12.2011 12:36

  • +
  • -
  • 0

#23 Lukasz5

    Godlike

  • Power User

Reputacja: 276
Wszechwidzący

  • Postów:1414
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:C: / WINDOWS
Offline

Napisano 28.12.2011 13:37

To jest na Non-steam? Dedyk normalnie odpala? Jak tak wejdź na serwer wpisz amx_plugin i znajdź wpisz z pluginem...
  • +
  • -
  • 1

#24 Anonimowy*BB*

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:72
  • GG:
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:PdoN'
Offline

Napisano 28.12.2011 23:50

Tak na Non-Steam dalszej części twojego posta nie zrozumiałem sry..
  • +
  • -
  • 0

#25 Jednorozus

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 25
Życzliwy

  • Postów:106
  • Lokalizacja:Gdzies daleko i bardzo wysoko
Offline

Napisano 30.12.2011 19:00

A może paczka na Linuxa?
  • +
  • -
  • 1

#26 Anonimowy*BB*

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:72
  • GG:
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:PdoN'
Offline

Napisano 06.01.2012 22:08

właśnie mam na windowsa inne działają pluginy

F5

F5......................................

F5

f5

F5 :(

W ogóle problem rozwiązany :).
Sam doszedłem do tego przez przypadek otóż problem był dokładniej z plikami exp.journal ; exp.vault.
Usuwam coś myślę że może zadziałać usuwam ; przed bb_exp.amxx odpalam serwa a nagle odpala się serwer bez problemu :).
Hehe a wszyscy podejrzewali że coś z plikiem plugins.ini.
Pozdrawiam!!!.
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych