Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

[ROZWIĄZANE] Problem z diablo /KLASA- Nie wyswietla


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 Boluus

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: -3
Mniej niż zer0.

  • Postów:95
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 21.12.2011 11:10

Witajcie mam problem z tym pluginem kasy nie działają wszystko działa oprócz ich :( Itemy itp... Ale klasy nie podpiołem baze do sql.amxx i do cvarów mimo to nie wiem czy sie nie laczy czy co ale w bazie zadne tabele się nie robią. modules może trzeba coś usunać czy coś proszę o pomoc !!
  • +
  • -
  • 0

Dołączona grafika
Dołączona grafika


#2 vanethar

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 25
Życzliwy

  • Postów:179
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Radom
Offline

Napisano 21.12.2011 12:10

Pokaż logi
  • +
  • -
  • 0

#3 CheQ

    Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem.

  • Junior Admin

Reputacja: 1984
Godlike

  • Postów:5534
  • Imię:Adaś
  • Lokalizacja:Glinianka
Offline

Napisano 21.12.2011 14:24

na 89% nie ma połączenia z bazą SQL.
  • +
  • -
  • 0

b_560_95_1.png


#4 JawoR1337

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 23
Życzliwy

  • Postów:299
  • Lokalizacja:Wrocław
Offline

Napisano 21.12.2011 15:45

na 89% nie ma połączenia z bazą SQL.


Czemu akrat 89 ; o?
  • +
  • -
  • 0

#5 mianod

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:30
  • Lokalizacja:Miasto
Offline

Napisano 21.12.2011 15:53

a wpisales sl do axx.cfg?? jesli nie to wpisz bo niektore pluginy diablo dzialaja tylko jak tam wpiszesz
  • +
  • -
  • 0

#6 CheQ

    Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem.

  • Junior Admin

Reputacja: 1984
Godlike

  • Postów:5534
  • Imię:Adaś
  • Lokalizacja:Glinianka
Offline

Napisano 21.12.2011 15:56

@Jaworek - bo nie widziałem ani sma ani Logów.
  • +
  • -
  • 0

b_560_95_1.png


#7 Boluus

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -3
Mniej niż zer0.

  • Postów:95
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 21.12.2011 17:07

już działa ;) nie było hosta bazy wpisanego :)
  • +
  • -
  • 0

Dołączona grafika
Dołączona grafika


#8 MarWit

    The Chosen One

  • Przyjaciel

Reputacja: 840
Czempion

  • Postów:1485
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Marcin
  • Lokalizacja:Bystrzyca
Offline

Napisano 21.12.2011 19:12

Wiadomość wygenerowana automatycznie


Ten temat został zamknięty przez moderatora.

Powód: Pomoc udzielona

Jeśli się z tym nie zgadzasz, Dołączona grafika raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.


Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL
  • +
  • -
  • 0

marwit-0.png





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych