Czy BaseBuilder też podpada pod jedną z odmian zombie ?
Też tak sądze
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Guest Message by DevFuse

Działy dla 2 modów
Temat rozp. Fili:P, 19.12.2011 18:46
48 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 22.12.2011 11:17
Napisano 22.12.2011 19:41
z tego co widze to na forum nie ma az tak wiele tresci o Zombie wiec sam prefix wystarczy
Manual ponad wszystko, konsola ponad manual
:&
Chcesz wysłać do mnie PW ? użyj nazwy GoQ zamiast G[o]Q
Chcesz Kupić moduł płatności via Pukawka,Tserwery, Gamesol, Zabijaka do mojego sklepu? napisz PW cena to tylko 10 zł/sztuka
GG:6022845 (nie pomagam za free osobom ponizej rangi MoD)

Chcesz Kupić moduł płatności via Pukawka,Tserwery, Gamesol, Zabijaka do mojego sklepu? napisz PW cena to tylko 10 zł/sztuka

Napisano 22.12.2011 19:42
zgadzam się w UP
Napisano 22.12.2011 20:51
Wracamy do punktu wyjścia.
Napisano 23.12.2011 13:38
z tego co widze to na forum nie ma az tak wiele tresci o Zombie wiec sam prefix wystarczy
Ciekawe dlaczego nie ma "az tak wiele tresci". Pisałem już wcześniej. Amxx.pl to support Coda.
ich Forum ich sprawa.
Napisano 23.12.2011 14:37
tu nie chodzi o to czyim jestesmy supportem bo mi sie wydaje ze glownie amxx'a troche SourceModa no i Pszema 
poprostu nie ma tylu tresci bo jak widać nikt nie jest zainteresowany zombie moze przez to ze jest trudny w konfiguracji a moze przez to ze gracze go nie lubią
na waszym miejscu nie pisal bym ze moge zapelnic dzialy jak powstaną tylko bym zapelnil te co są a potem postulował o utworzenie dodatkowych działów

poprostu nie ma tylu tresci bo jak widać nikt nie jest zainteresowany zombie moze przez to ze jest trudny w konfiguracji a moze przez to ze gracze go nie lubią
na waszym miejscu nie pisal bym ze moge zapelnic dzialy jak powstaną tylko bym zapelnil te co są a potem postulował o utworzenie dodatkowych działów

Napisano 23.12.2011 15:36
G[o]Q Ja się z tobą nie zgadzam do końca. Jak ostatnio zauważyłem wystartowało wiele nowych serwerów o tematyce zombi i popyt na nie jest nawet nawet.
Napisano 23.12.2011 15:54
nie chodzi o to ze sa servery zombie tylko o to ze nikt tutaj nie prosi o pomoc/ nie dodaje pluginów do zombie w takim tempie jak to jest w przypadku cod'a
temat chyba wyczerpany
temat chyba wyczerpany

Napisano 23.12.2011 16:45
dalsza dyskusja nie ma chyba sensu...
Powiem tak: jeśli zobaczymy, że któryś z modów zasługuje na własny dział to na pewno takowy powstanie.
Warunek jest taki, że musi być sporo poradników, artykułów oraz pluginów do tego moda.
temat na razie uważam za zamknięty.
Powiem tak: jeśli zobaczymy, że któryś z modów zasługuje na własny dział to na pewno takowy powstanie.
Warunek jest taki, że musi być sporo poradników, artykułów oraz pluginów do tego moda.
temat na razie uważam za zamknięty.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych