Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

pomocy?


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Arav

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:2
Offline

Napisano 04.02.2009 20:48

:help: Cześć. Wgrałem sobie dzisiaj amx i parę pluginów na serwer domowy i server teraz nie chce się w ogóle włączyć, próbowałem przez new game i hlds. W tym pierwszym wyskakuje taki błąd:

Dołączona grafika

a w hlds wyskakuje okienko Windows o zakończeniu działania programu bo wystąpił błąd...

Co muszę wam udostępnić żebyście mogli mi pomóc?

Z góry dzięki . :help:
  • +
  • -
  • 0

#2 jagerel123

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:41
  • GG:
  • Lokalizacja:Our Own Style
Offline

Napisano 04.02.2009 21:06

To resetnij PC i się wyłączy Half life Dedicated Server (HLDS) potem usuń wszyskie pliki z katalogu "Dedicated Serverę
Dysk:katalog...Steamsteamappsnick_steamdedicated server
i wgraj od nowa :-)
  • +
  • -
  • 0

#3 Arav

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:2
Offline

Napisano 04.02.2009 22:18

nie mam takiego katalogu, Ns
  • +
  • -
  • 0

#4 naXe

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 269
Wszechwidzący

  • Postów:1489
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Kwidzyn
Offline

Napisano 04.02.2009 22:31

nie mam takiego katalogu, Ns

Jak masz serwer na NS to usuń z cstrike/addons.
Usuń cały folder amxmodx i wgraj od nowa.




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych