Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Sklep Cod Mod Nowy


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 H.W.D.P

    Zaawansowany

  • Zbanowany

Reputacja: 37
Życzliwy

  • Postów:92
  • Imię:Marek
  • Lokalizacja:Worcław
Offline

Napisano 18.12.2011 16:43

Cześć posiadam sklep w ,którym można kupić losowy exp lecz chce przerobić aby dostawał +300 expa. Moja funkcja wygląda tak :

new exp = cod_get_user_xp(id);
new losowy = random_num(c_expmin, c_expmax);
cod_set_user_coins(id, kasa-c_doswiadczenie);
cod_set_user_xp(id, exp+losowy

Proszę o przerobienie tej funkcji ^D^

#2 Kogut

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 48
Pomocny

  • Postów:317
  • GG:
  • Lokalizacja:warszawa
Offline

Napisano 18.12.2011 16:50

cod_set_user_xp(id,+300) chyba tak
  • +
  • -
  • 0

#3 H.W.D.P

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 37
Życzliwy

  • Postów:92
  • Imię:Marek
  • Lokalizacja:Worcław
Offline

Napisano 18.12.2011 16:54

  • Ale podaj całą funkcję ^D^

if(kasa >= exp)
{
new exp = cod_get_user_xp(id);
new losowy = random_num(c_expmin, c_expmax);
cod_set_user_coins(id, kasa-c_doswiadczenie);
cod_set_user_xp(id,+300)
Tak?

#4 Kogut

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 48
Pomocny

  • Postów:317
  • GG:
  • Lokalizacja:warszawa
Offline

Napisano 18.12.2011 16:57

nie
if(kasa >= exp)
{
new exp = cod_get_user_xp(id);
cod_set_user_coins(id, kasa-c_doswiadczenie);
cod_set_user_xp(id,+300)


Tak mi się zdaje zobacz czy działa
  • +
  • -
  • 1

#5 H.W.D.P

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 37
Życzliwy

  • Postów:92
  • Imię:Marek
  • Lokalizacja:Worcław
Offline

Napisano 18.12.2011 17:00

Teraz nie moge ale masz +

#6 ShaRk.

    Zaawansowany

  • Zbanowany

Reputacja: 14
Początkujący

  • Postów:94
  • Imię:Damian
  • Lokalizacja:Krk
Offline

Napisano 18.12.2011 17:10

Podaj sma. to będziemy kombinować.

#7 H.W.D.P

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 37
Życzliwy

  • Postów:92
  • Imię:Marek
  • Lokalizacja:Worcław
Offline

Napisano 18.12.2011 17:12

od_set_user_coins(id, kasa-c_Perk);
cod_set_user_perk(id, -1, -1, 1);
Tak wygląda losy perk a jak zrobić jeżeli mam 2 perki na slot aby losowało 2 perki?




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych