Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
CoD Nowy

<-- Nowy CodMod by Sajjuk -->

CoD Nowy sajjuk codmod binnion

  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
221 odpowiedzi w tym temacie

#201 Kacper:D

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:25
  • GG:
  • Imię:kacper
  • Lokalizacja:Poznan
Offline

Napisano 14.01.2014 20:26

Witam. zrobilem wszytsko tak jak w instalacji a serwer teraz nie dziala w logach konsoli jest takie :

FATAL ERROR (shutting down): Mod_NumForName: models/QTM_CodMod/mine.mdl not found email debug.log to linux@valvesoftware.com Tue Jan 14 20:21:42 CET 2014: Server restart in 10 seconds    proszę o pomoc  !!!

 

A i nie zrobilem jeszcze tego Proszę o podmienienie pliku cod_adminmenu.amxx z pluginem znajdującym się w paczce! bo nie wiem za bardzo o co chodzi :(


  • +
  • -
  • 0

b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png


#202 kocjan

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:18
  • Lokalizacja:Przewrosk
Offline

Napisano 14.06.2014 20:54

Mam problem i proszę o pomoc, mianowicie nie działą mi komenda /klasa


  • +
  • -
  • 0

#203 H.koxu

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: -5
Mniej niż zer0.

  • Postów:25
  • Imię:Mariusz
  • Lokalizacja:Ostrołęka
Offline

Napisano 18.06.2014 18:29

a co jeżeli pokazuje mi tylko wytrzymałość perka na ekranie i jak wpisz jakoś komende to niedziała ?


  • +
  • -
  • 0

#204 Gość_dZIADEK.SG_*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 26.06.2014 15:20

A połączyłeś MySQL ?



#205 MrKILLER

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:19
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 27.06.2014 19:33

siema mam pytanie da się to odpalić na hamachi bez wykupowania serwera na hostingu   tylko dodać    pliki do foldera z cs 1.6 proszę odp bo jak to dodałem to nie mam klasa 

 


  • +
  • -
  • 0

#206 BlackPerfum

    Pseudo interakcja??

  • Power User

Reputacja: 453
Wszechobecny

  • Postów:575
  • Lokalizacja:...
Offline

Napisano 27.06.2014 19:44

Tak ale musisz sobie gdzieś baze danych założyć xD (jest pełno serwisów oferujących to za free lub na lokalu). Powiem więcej bez hamachi tez się da wystarczy poprawnie router (o ile posiadasz) skonfigurować i na zewnętrznym ip śmiga (ja tak testuje jak potrzebuje gracza prawdziwego) xD
  • +
  • -
  • 0
Chcesz napisać do mnie na PW to:
Spoiler

Mój tok myślenia jest błędny? Wskaż mi błąd zmienie to!

Aktualnie bije limit 32 graczy (łącze serwery) ale nadal są lagi przy zbyt dużym przesyłu informacji Dołączona grafika
Gra się płynnie do 40~50 graczy potem łącze pada i zamiast biegać ludzie się teleportują Dołączona grafika

#207 MrKILLER

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:19
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 27.06.2014 19:52

Tak ale musisz sobie gdzieś baze danych założyć  a akie pili to baza danych bo pobrałem paczkę i po wklejałem te pliki z paczki do folderu z cs 1.6 jak byś miał chwile czasu pomógł  byś    


Użytkownik MrKILLER edytował ten post 27.06.2014 20:03

  • +
  • -
  • 0

#208 BlackPerfum

    Pseudo interakcja??

  • Power User

Reputacja: 453
Wszechobecny

  • Postów:575
  • Lokalizacja:...
Offline

Napisano 27.06.2014 20:03

Ehh mogłem najpierw na wersję codmoda popatrzec bo ten ma zapis jedynie na nvault tzn. baza danych nie potrzebna. Daj logi i sprawdź czy wszystko poprawnie wgrałeś
  • +
  • -
  • 0
Chcesz napisać do mnie na PW to:
Spoiler

Mój tok myślenia jest błędny? Wskaż mi błąd zmienie to!

Aktualnie bije limit 32 graczy (łącze serwery) ale nadal są lagi przy zbyt dużym przesyłu informacji Dołączona grafika
Gra się płynnie do 40~50 graczy potem łącze pada i zamiast biegać ludzie się teleportują Dołączona grafika

#209 MrKILLER

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:19
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 27.06.2014 20:06

a pomożesz przez skype bo nowy jestem  tylko by odpalić i by klasy chodziły 


  • +
  • -
  • 0

#210 BlackPerfum

    Pseudo interakcja??

  • Power User

Reputacja: 453
Wszechobecny

  • Postów:575
  • Lokalizacja:...
Offline

Napisano 27.06.2014 20:08

Napisz nowy temat tu na forum. Na pewno ktos pomoże.
  • +
  • -
  • 0
Chcesz napisać do mnie na PW to:
Spoiler

Mój tok myślenia jest błędny? Wskaż mi błąd zmienie to!

Aktualnie bije limit 32 graczy (łącze serwery) ale nadal są lagi przy zbyt dużym przesyłu informacji Dołączona grafika
Gra się płynnie do 40~50 graczy potem łącze pada i zamiast biegać ludzie się teleportują Dołączona grafika

#211 MrKILLER

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:19
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 27.06.2014 20:11

w jakim dziale mam pisać 


  • +
  • -
  • 0

#212 BlackPerfum

    Pseudo interakcja??

  • Power User

Reputacja: 453
Wszechobecny

  • Postów:575
  • Lokalizacja:...
Offline

Napisano 27.06.2014 20:23

Napisz w problemach w dziale mody/cod
  • +
  • -
  • 1
Chcesz napisać do mnie na PW to:
Spoiler

Mój tok myślenia jest błędny? Wskaż mi błąd zmienie to!

Aktualnie bije limit 32 graczy (łącze serwery) ale nadal są lagi przy zbyt dużym przesyłu informacji Dołączona grafika
Gra się płynnie do 40~50 graczy potem łącze pada i zamiast biegać ludzie się teleportują Dołączona grafika

#213 MrKILLER

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:19
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 28.06.2014 13:32

elo mam pytanie jak zrobic  by dać 1 z 2 rodzi vipa koledze  bo nie ogarnjam  tych flag ktoś może wytłumaczyć 


  • +
  • -
  • 0

#214 MrKILLER

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:19
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 28.06.2014 23:28

witam co mam zrobić  jak daje flage  G a mogę korzystac z vip i z super vipa na flag G ????? jak to na prawić by było to co jest na G i to co jest na H  i jak tszba piszc te flagi    "a" "h" i tak dalej czy inaczej by mieć all uprawnienja 


  • +
  • -
  • 0

#215 Maniek1

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:15
  • Lokalizacja:Cnow
Offline

Napisano 12.07.2014 16:59

Czemu może mi nie działać klasa Naswietlacz? Wczesniej jak wybrałem klase to działało wszystko tzn. latarka Dodałem do silnika frakcje i kilka innych pluginów i teraz jak mam klase Naswietlacz klikne "F" to latarki nie ma i nie naswietla niewidzialnych.... Wie ktos w czym tkwi problem?


  • +
  • -
  • 0

#216 adamz3

    Nowy

  • Zbanowany

Reputacja: -3
Mniej niż zer0.

  • Postów:6
  • Lokalizacja:głoegko góra
Offline

Napisano 12.07.2014 22:31

zapraszam domnie na stronke mam codmod 2 mil fast exp

do pobrania :P

 

 

http://cs-skiluj.san...eu/download.php



#217 4motion

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 9
Nowy

  • Postów:25
  • Lokalizacja:Kraków
Offline

Napisano 26.02.2015 12:43

mam pytanie wgrałem pliki na serwer + podmieniłem pliki adminmenu amxx i sma restartuje serwer i nie działa cod trzeba cos dopisac w plugins.ini ?


  • +
  • -
  • 0

#218 Majkovsky312

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:11
  • Imię:Dawid
  • Lokalizacja:Zambrow
Offline

Napisano 01.03.2015 01:10

pomozcie mi nie pokazuje klas po wpisaniu /klasa help!!



  • +
  • -
  • 0

#219 Ujarany_Blantem

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:19
  • Imię:Kuba
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 25.10.2015 20:45

Sorki za odkop ale nie działa mi na serwerze komenda /klasa wie ktoś coś?


  • +
  • -
  • 0

#220 KochamFootball

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 26
Życzliwy

  • Postów:222
  • Lokalizacja:Poland
Offline

Napisano 26.11.2015 07:21

Czym wgrywałeś paczkę? :) Jak Total commanderem to sprawdź czy istnieje plik qtm_codmod.amxx w plugins, następnie (jeżeli istnieje) zamień QTM_CodMod.amxx na qtm_codmod.amxx w /addons/amxmodx/configs/plugins.ini i zrestartuj serwer. Postąp tak samo ze wszystkimi pluginami co mają duże litery.


  • +
  • -
  • 0

Gdzie moje ciastka?






Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: CoD Nowy, sajjuk codmod binnion

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych