Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

muzyka pod koniec rundy


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
9 odpowiedzi w tym temacie

#1 LuKq

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 11
Początkujący

  • Postów:159
  • Imię:lukasz
  • Lokalizacja:zagórz
Offline

Napisano 16.12.2011 18:41

mam problem zpluginem

http://amxx.pl/topic...d-round-sounds/

pooniewarz jak runda sie koncy to muzyka nie leci

Niewiem czy dobrze to zrobilem:

alt_end_round_sounds.amxx dałem do plugins
alt_end_round_sounds.sma dałem do scripting
end_roundsound dałem do data/lang
roundsound.ini dałem do configs

proszę o pomoc daje +

Użytkownik LuKq edytował ten post 16.12.2011 20:20

  • +
  • -
  • 0

#2 Rob Zombie `

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 153
Profesjonalista

  • Postów:320
  • GG:
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Kozienice
Offline

Napisano 16.12.2011 18:55

http://amxx.pl/topic...-pluginow-amxx/

możesz napisać o co Ci dokładnie chodzi? bo zdanie, które zbudowałeś są nie do zrozumienia ;P
  • +
  • -
  • 0

#3 LuKq

    Profesjonalista

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 11
Początkujący

  • Postów:159
  • Imię:lukasz
  • Lokalizacja:zagórz
Offline

Napisano 16.12.2011 20:21

juz z edytowałem . pisałem to na szybko więc dla tego zgubiłem wyrazy... jak by coś jeszcze było potrzebne to proszę pisać
  • +
  • -
  • 0

#4 Rob Zombie `

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 153
Profesjonalista

  • Postów:320
  • GG:
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Kozienice
Offline

Napisano 16.12.2011 20:25

dopisałeś cvary do amxx.cfg?
  • +
  • -
  • 0

#5 LuKq

    Profesjonalista

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 11
Początkujący

  • Postów:159
  • Imię:lukasz
  • Lokalizacja:zagórz
Offline

Napisano 16.12.2011 21:20

do plugins.ini tylko linike

z alt_end_round_sounds.amxx

a to co trzeba dopisac do amxx.ctfg??

mozesz podac kod?

Użytkownik LuKq edytował ten post 16.12.2011 21:32

  • +
  • -
  • 0

#6 Rob Zombie `

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 153
Profesjonalista

  • Postów:320
  • GG:
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Kozienice
Offline

Napisano 16.12.2011 21:32

no to dopisz jeszcze cvary do amxx.cfg tak jak opisane jest w tamtym pluginie:

ers_enabled <iNum> //czy plugin ma działać 0 - wyłączony / 1 - właczony, oryginalnie 1

ers_player_toggle <iNum> //komenda "/roundsound" (dzięki tej komendzie każdy gracz będzie mógł wyłączyć i włączyć sobie muzykę na koniec rundy) 0 - wyłączona / 1 - właczona, oryginalnie 1

erc_time_ads <iTime> // czas w sekundach co ile ma wyświetlać w czacie informacje o "/roundsound" 0 - wyłączony, oryginalnie 120

erc_random_precache <iMaxTeam or iMax_T-iMax_CT> //ilość plików muzycznych na drużynę
Oczywiście skonfiguruj pod siebie.

Użytkownik Rob Zombie ` edytował ten post 16.12.2011 21:35

  • +
  • -
  • 1

#7 LuKq

    Profesjonalista

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 11
Początkujący

  • Postów:159
  • Imię:lukasz
  • Lokalizacja:zagórz
Offline

Napisano 17.12.2011 08:42

ok dzięki masz + .. nie zrozumiałem o co mu z tym chodzilo w tamtym teamcie

dalen nie działa z zrobilelm tak :

ers_enabled "1"
ers_player_toggle "0"
erc_time_ads "60"
erc_random_precache "4-3"
do amx.cfg


; CT Sounds
"sound/misc/jestes zje by lukq.mp3" "CT"
"sound/misc/warkocze ilony 1 by lukq.mp3" "CT"
"sound/misc/warkocze ilony 2 by lukq.mp3" "CT"
"sound/misc/bo ty jestes za***ista 2 by lukq.mp3.mp3" "CT"
"sound/misc/jestes plejbojem by lukq.mp3" "CT"
; T Sounds
"sound/misc/jestes zje by lukq.mp3" "T"
"sound/misc/warkocze ilony 1 by lukq.mp3" "T"
"sound/misc/warkocze ilony 2 by lukq.mp3" "T"
"sound/misc/bo ty jestes za***ista 2 by lukq.mp3" "T"
"sound/misc/jestes plejbojem by lukq.mp3" "T"
to do roundsound.ini

a muzyka dalej nie leci ... dodatkowo mam wgrane na server auto respawn co 6sekund...... może istnieje jakis inny plugin teo rodzaju

za pomoc +
  • +
  • -
  • 0

#8 IndeS

    Wszechwiedzący

  • Power User

Reputacja: 146
Zaawansowany

  • Postów:574
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Tomasz
  • Lokalizacja:NT
Offline

Napisano 18.12.2011 17:12

nie jestem pewien ale problem moze byc w twoich nazwach muzyczek, są długie i maja spcje. Nalepiej nazwij je nutk1, nutka2 itp lub cos w tym stylu, powinno pomoc :)
  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika

#9 Kogut

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 48
Pomocny

  • Postów:317
  • GG:
  • Lokalizacja:warszawa
Offline

Napisano 18.12.2011 17:35

może coś w konsoli pisze
w ogóle dziala ten plugin sprawdz w amxmodmenu 6 i 9
  • +
  • -
  • 0

#10 Rob Zombie `

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 153
Profesjonalista

  • Postów:320
  • GG:
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Kozienice
Offline

Napisano 18.12.2011 20:23

erc_random_precache "4-3"
a z tego co podałeś:
; CT Sounds
"sound/misc/jestes zje by lukq.mp3" "CT"
"sound/misc/warkocze ilony 1 by lukq.mp3" "CT"
"sound/misc/warkocze ilony 2 by lukq.mp3" "CT"
"sound/misc/bo ty jestes za***ista 2 by lukq.mp3.mp3" "CT"
"sound/misc/jestes plejbojem by lukq.mp3" "CT"
; T Sounds
"sound/misc/jestes zje by lukq.mp3" "T"
"sound/misc/warkocze ilony 1 by lukq.mp3" "T"
"sound/misc/warkocze ilony 2 by lukq.mp3" "T"
"sound/misc/bo ty jestes za***ista 2 by lukq.mp3" "T"
"sound/misc/jestes plejbojem by lukq.mp3" "T"
jest źle, bo powinno być
erc_random_precache "5-5"
bo masz 5 w ct i 5 w tt

PS. Jeśli chcesz zostać przy tych nazwach utworów to dodaj _ pomiędzy każdym słowem

Przykład:
"sound/misc/jestes_zje_by_lukq.mp3" "T"
bo i to może być błąd (tak mi się wydaje ;P)

Użytkownik Rob Zombie ` edytował ten post 18.12.2011 20:26

  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych