Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z pluginem Zp_Rabs


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Sav3n4r

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:38
  • Imię:Marcin
  • Lokalizacja:Słupsk
Offline

Napisano 14.12.2011 16:39

Witam, mam problem z pluginem zp_rabs, otóż.
Plugin potrzebuje bazy danych, jest zrobiona porządnie, ale jak się zmienia mapka to plugin nie działa, wszystko jest w porządku, nazwa pluginu dodana do plugins.ini, .sma do scripting, .amxx do plugins.
Proszę o pomoc.
  • +
  • -
  • 0

#2 Tamer

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:6
  • Imię:Slawek
  • Lokalizacja:Bielsko-Biala
Offline

Napisano 14.12.2011 16:41

Witam mam ten sam problem co kolega wyżej. Plugin działa lecz po kilku minutach gry coś jakby go blokuje i nie działa do zmiany mapy.
  • +
  • -
  • 0

#3 sNH.

    Czy MisieQ ukradł ciasteczko?

  • Power User

Reputacja: 297
Wszechwidzący

  • Postów:1070
  • Steam:steam
  • Imię:Bartek
  • Lokalizacja:Ełk
Offline

Napisano 14.12.2011 17:45

Logi?
  • +
  • -
  • 0

#4 Sav3n4r

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:38
  • Imię:Marcin
  • Lokalizacja:Słupsk
Offline

Napisano 14.12.2011 17:52

Właśnie brak logów i nie znam przyczyny :/

Użytkownik Sav3n4r edytował ten post 14.12.2011 18:02

  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych