Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z codem od DarkGL


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Boluus

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: -3
Mniej niż zer0.

  • Postów:95
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 11.12.2011 16:12

Witam. zainstalowałem tego codmod: http://amxx.pl/topic...ition-wersja-3/
po czym dopisałem baze danych i wszystko jak powinno być i niby jest ok wszystko jest tylko po wpisaniu /klasa nie ma wyboru klasy a ni na hud nie wyswietla się /klasa.Tak jak by miało się pokazać z wyborem klas ale nie ma tego wszystko inne chodzi jak trzeba.
  • +
  • -
  • 0

Dołączona grafika
Dołączona grafika


#2 Na 5tyk

    Godlike

  • Użytkownik

Reputacja: 430
Wszechobecny

  • Postów:1712
  • GG:
  • Imię:Patryk
  • Lokalizacja:PL
Offline

Napisano 11.12.2011 17:13

Dodales pozwolenie na laczenie sie z zewnetrznym hostem?
  • +
  • -
  • 0

#3 Boluus

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -3
Mniej niż zer0.

  • Postów:95
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 11.12.2011 21:24

Nie wiem.Po prostu zrobiłem bazę danych na postrzalaj.Wpisałem ją tzn no dodałem tak gdzie trzeba.Reszta działa nawet gdy wpiszę /klasy to wyswietlają się opisy itp.Gdy wpiszę /klasa to nic się nie wyswietla ani na hudzie nie widać :)
  • +
  • -
  • 0

Dołączona grafika
Dołączona grafika


#4 Na 5tyk

    Godlike

  • Użytkownik

Reputacja: 430
Wszechobecny

  • Postów:1712
  • GG:
  • Imię:Patryk
  • Lokalizacja:PL
Offline

Napisano 11.12.2011 22:10

Radze ci zmienic na nvault bo nie zmienisz raczej tych pozwolen
  • +
  • -
  • 0

#5 Boluus

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -3
Mniej niż zer0.

  • Postów:95
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 11.12.2011 22:35

a jak to zrobić ?
  • +
  • -
  • 0

Dołączona grafika
Dołączona grafika





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych