Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

PROBLEM sxe 7.4


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 Pilar

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:1
  • GG:
  • Lokalizacja:Świebodzice
Offline

Napisano 02.02.2009 20:54

Witam, wrzuciłem sxe na server, potem zainstalowałem sobie klienta wersje 7.4, zrobiłem se skrót do hl.exe... oczywiście od razu nie zapyrało bo modele były jakieś kulawe, ale to nie problem poszukałem na necie i wżuciłem oryginalne. No ale teraz wchodze na server z włączonym sxe a tu proszę państwa co wydzimy? Ściągnij se sxe. No spoko, czytam te teamty probl;em sxe 20 tematów z góry na dól, ustawiłem D3D, nie mam żadnych stylów xP, zainstalowałem patcha v23, wchdoziłem po 10 razy na server ni hu.. nie działa :( :( :( dobra od razu dam logi:

To z folderu sxe injected w program files:

2009/01/30 23:24:41 -
2009/01/30 23:24:41 - sXe Injected starting...
2009/01/30 23:24:41 - Win xP (5.1.2600 Dodatek Service Pack 2)
2009/01/30 23:24:41 - version: 7.4
2009/01/30 23:24:41 - open [77C1F566]
2009/01/30 23:24:41 - Starting Device Driver
2009/01/30 23:24:41 - service [C]
2009/01/30 23:24:41 - Open manager OK
2009/01/30 23:24:42 - Create Service OK
2009/01/30 23:24:42 - Start Service OK
2009/01/30 23:24:42 - [35][7C90D7D2]
2009/01/30 23:24:42 - [32][7C90D793]
2009/01/30 23:24:42 - [115][7C90EA32]
2009/01/30 23:24:42 - [74][7C90DCFD]
2009/01/30 23:24:42 - [AD][7C90E1AA]
2009/01/30 23:24:42 - [7A][7C90DD7B]
2009/01/30 23:24:42 - [D5][7C90E4F2]
2009/01/30 23:24:42 - [89][7C90DEB6]
2009/01/30 23:24:42 - [FE][7C90E84F]
2009/01/30 23:24:42 - [BA][7C90E2BB]
2009/01/30 23:24:42 - [102][7C90E8A3]
2009/01/30 23:24:44 - Waiting for game...
2009/01/30 23:24:49 - Proceso [explorer.exe](1380) injecting on PID (4080) -> (ALLOW)[1]
2009/01/30 23:24:49 - Intercepting game... [4080][hl.exe]
2009/01/30 23:24:49 - open [77C1F566]
2009/01/30 23:24:49 - Injecting: [C]
2009/01/30 23:24:52 - Injected OK


a ten z folderu counter-strike 1.6:
2009/01/30 23:24:52 -
2009/01/30 23:24:52 - ------------------
2009/01/30 23:24:52 - sXe-I dll starting
2009/01/30 23:24:52 - version: 7.4
2009/01/30 23:24:52 - **** Driver Initialization
2009/01/30 23:24:52 - **** Open success
2009/01/30 23:24:52 - **** Link ready
2009/01/30 23:24:52 - **** Image ready
2009/01/30 23:24:52 - **** Validations ready
2009/01/30 23:24:57 - **** Hooked
2009/01/30 23:24:57 - **** Message [0]
2009/01/30 23:24:57 - **** Alias Offline
2009/01/30 23:24:57 - **** Backup ready
2009/01/30 23:24:57 - **** ControlTime [15841984]
2009/01/30 23:24:57 - **** Listen server Offline
2009/01/30 23:24:57 - **** GL Command Offline
2009/01/30 23:24:57 - **** Finish [4080]
2009/01/30 23:25:21 - Difference [24487][29046] = Diff[4559] = [15.70%]
2009/01/30 23:25:21 - **** Remote Ip: 87.105.52.160
2009/01/30 23:25:22 - **** Validating smoke...
2009/01/30 23:27:37 - sXe-I dll closing


Jak ktoś pomoże to naprawdę bedę mile zdziwiony xD i dozgonnie wdzięczny :)
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych