witam a więc mam taki problem:
iż jak zbanuje gościa na serwerze BF2 to daje również bana na 4FUN i dlaczego tak ?? mam amxbans5.0 na forum i nie wiem czemu tak sie dzieje na serwerze BF2 jest wszystko OKej i na 4Fun tez ale coś chyba na stronie musi byc nie tak bo banuje tu i tu dostanie bana na 4FUN i ma też na BF2. i jak to zrobic co na forum muszę do każdego serwera wgrać osobny amxbans czy jak to zrobić
i jak myślicie kto powinien to zrobić gość od strony/forum i od serwera (pluginy i inne)
bo chyba gość od serwera to zajmuje się gm_amxbans no jak wy sądzicie
proszę o pilna POMOC
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Guest Message by DevFuse

problem z banowaniem banuje na IPamxbans banuje z tego i tego serwera
Temat rozp.
.Kaczor.
, 08.12.2011 18:42
amxbans 5.x
3 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 08.12.2011 18:42
Napisano 08.12.2011 19:06
Jak dla mnie twój pomysł żeby ban był na dany serwer jest lipny. Powód? Zbanujesz czitera na BF2 - wejdzie na 4FUN (bo tam nie miałby bana).
Serwery pod amxbans są podpięte do jednej tabeli mysql - czyli jak kogoś zbanujesz na BF2 to ma też bana na 4FUN.
Logicznie myśląc, żeby ban był tylko na np.: BF2 a na 4FUN już nie, musiał byś robić nowe amxbans = strata czasu, baz mysql i w ogóle
Serwery pod amxbans są podpięte do jednej tabeli mysql - czyli jak kogoś zbanujesz na BF2 to ma też bana na 4FUN.
Logicznie myśląc, żeby ban był tylko na np.: BF2 a na 4FUN już nie, musiał byś robić nowe amxbans = strata czasu, baz mysql i w ogóle

Napisano 09.12.2011 14:54
Taka jest idea amxbansa
Jak chcesz kazdy serwer osobno. To zrób osobne bazy i osobne amxbansy. proste
Jak chcesz kazdy serwer osobno. To zrób osobne bazy i osobne amxbansy. proste
Napisano 09.12.2011 15:53
yyy ale to tyle zajmuje że szok a więc co mam zostawić po prostu tak ... czy z users.ini ?
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: amxbans 5.x
AMXBans 5.x
Problem z tabelkami w mysqlNapisany przez wojtu1, 08.05.2023 ![]() |
|
![]() |
|||
AMXBans 5.x
Problem z AMXBANSNapisany przez Majster02, 07.12.2018 ![]() |
|
![]() |
|||
AMXBans 5.x