Hosting
K1cK_PL
04.12.2011
Witam. Chcę kupić serwer ale nie wiem na jakim hostingu . Taki serwer gdzieś 25 slotowy co utrzyma coda nowego 4001lvl dobrze rozbudowany.
Słyszałem że Gamesol i Niceshoot są nawet dobre.
Proszę o waszą opinie
Słyszałem że Gamesol i Niceshoot są nawet dobre.
Proszę o waszą opinie
^Grzyboo
04.12.2011
Kolejny temat bez sensu. Każdy poda inny hosting i na tym się skończy...
Hostingów są miliony, a codmod nie jest takim wymagającym modem, więc nawet ten slot za 2zł będzie dobry.
Hostingów są miliony, a codmod nie jest takim wymagającym modem, więc nawet ten slot za 2zł będzie dobry.
Hiroshima
04.12.2011
Automatyczna wiadomość
Ten temat został przeniesiony z forum:
Inne > OFF Topic
do
HLDS > Oferty Firm Hostingowych > Opinie
Portek
04.12.2011
codmod nie jest takim wymagającym modem

Żeby nie robić offtopu, z tych dwóch NiceShoot.
StrefaSerwerow.
04.12.2011
Zapraszam do zapoznania się z ofertą StrefaSerwerow.pl, slot prywatny 99gr, publiczny 2zł
Publiczne serwery hostowane u nas można znaleźć pod adresem http://www.strefaser....pl/serwery.php
Pozdrawiam, www.StrefaSerwerow.pl
W przypadku pytań prosimy o kontakt z BOKiem lub poprzez komunikator Gadu-Gadu (w zakładce kontakt)
Publiczne serwery hostowane u nas można znaleźć pod adresem http://www.strefaser....pl/serwery.php
Pozdrawiam, www.StrefaSerwerow.pl
W przypadku pytań prosimy o kontakt z BOKiem lub poprzez komunikator Gadu-Gadu (w zakładce kontakt)
Hiroshima
04.12.2011
Zapraszam do zapoznania się z ofertą StrefaSerwerow.pl, slot prywatny 99gr, publiczny 2zł
Gdyby w tej ofercie było napisane coś więcej niż tylko cena za slot, to nazywałoby się to ofertą...
Nie napisaliście nawet na jakich parametrach odpalane są serwery, a w ramach wiarygodności dopisałbym na Waszym miejscu NIP i Regon w zakładce kontakt.
TySiu
04.12.2011
Polecam tserwery.pl mam tam serwer i 0 crashy , niskie pingi , przejrzysty panel.
StrefaSerwerow.
04.12.2011
Wszystko jest na naszej stronieZapraszam do zapoznania się z ofertą StrefaSerwerow.pl, slot prywatny 99gr, publiczny 2zł
Gdyby w tej ofercie było napisane coś więcej niż tylko cena za slot, to nazywałoby się to ofertą...
Nie napisaliście nawet na jakich parametrach odpalane są serwery, a w ramach wiarygodności dopisałbym na Waszym miejscu NIP i Regon w zakładce kontakt.

Serwer Counter-Strike mają 333 FPSów (pisze w cenniku), wszystkie dane firmy są w zakładce "O nas".
Także wszystkie informacje są zawarte na naszej stronie internetowej

dasiek
04.12.2011
Tserwery, nolags, mojeserwery....
@up
Jest napisane jak już.
Użytkownik CheQ edytował ten post 04.12.2011 17:30
@up
pisze w cenniku
Jest napisane jak już.
Użytkownik CheQ edytował ten post 04.12.2011 17:30