Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem WarCraft


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 DeX

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:65
Offline

Napisano 31.01.2009 13:40

Witam!

Mam problem z modem warcraft gdy wchodze na server....juz jestem na serverze wywala mnie dlaczego?

wszedlem jeszcze raz kliklem szybko wybralem CT i bylo menu moda cale...ale i tak mnie wywalilo tak jakby kickuje co to za problem??:>


moze mi ktos pomoc??
  • +
  • -
  • 0

#2 naXe

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 269
Wszechwidzący

  • Postów:1489
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Kwidzyn
Offline

Napisano 31.01.2009 13:41

Ja mam to samo ale na 4FUNIE :(

#3 DeX

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:65
Offline

Napisano 31.01.2009 13:43

addons/amxmodx/configswar3ft


/ / SQL Baza Informacji

wc3_sql_dbhost "localhost" / / Nazwa hosta
wc3_sql_dbuser "tutaj podalem nazwe", / / Nazwa użytkownika
wc3_sql_dbpass "tu haslo " / / Hasło
wc3_sql_dbname "tu nazwe bazych" / / nazwa bazy danych

podalem jaka kolwiek baze moich stron servera stacjagsm to tak moze byc ??




mam AMXA- AMX Pack by Mr. D34d [FFA]
  • +
  • -
  • 0

#4 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 31.01.2009 15:50

szukasz jasnowidza? pokaz war3ft.cfg (addons/amxmodx/config/war3ft) i tez error_log z folderu war3. Jakiej wersji używasz
  • +
  • -
  • 0

#5 DeX

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:65
Offline

Napisano 31.01.2009 16:49

masz tutaj all bo nie zmiesiclo sie w poscie:


http://www.stacjagsm.pl/error.log


koles mi wgrywal tego moda teraz...i nie wgral sprites...i to dla tego erro....wgralem dalej....i to samo co ostatnio wchodze na server i zostaje wywalony...wywala mnie i kazdego....
  • +
  • -
  • 0

#6 WHineye

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 8
Nowy

  • Postów:83
  • GG:
  • Lokalizacja:w-wa
Offline

Napisano 01.02.2009 05:18

masz na servie sxe? bo tak czasami sxe wariuje. watpie zeby byla to wina war3ft...
  • +
  • -
  • 0

#7 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 01.02.2009 07:12

nie ma sxe czysty addons obawiam sie ze to wina biniarów a to serwer windows od sefry.pl czy jakos tak.
  • +
  • -
  • 0

#8 DeX

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:65
Offline

Napisano 01.02.2009 12:04

dokladnie tak :) zmienie serwerownie i zoabczymy wtedy :)
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych