gungame
Boltos
31.01.2009
Witam wgrałem dziś u siebie na server GunGame lecz coś szfankuje.Po zabicu kolegi z TT jest jak na zwykłym serverzy czyli wyskakuje CT win i od początku trzeba go zabijać.A jak zrobić ,żeby było tak, że jak ja go zranie zostanie mu np.5 hp to ja sie odradzam szybko i go zabijam na hita?oraz odradza mi sie postać w jednym miejscu zamiast po całej mapie i musze czekać jeszcze 5 sekund.Zamieniałem nawed pliki z tego tematu
http://amxx.pl/viewtopic.php?t=2014&sid=0084828d92802164eb54ab2f727f3a63lecz nic nie pomogło.Niby tam było właczone ten resp na całej mapie ale tak nie było.proszę o pomoc.
Boltos
31.01.2009
Plugin zawiera: * Turbo mode (gg_turbo, domyslnie 0) po zabiciu gracza dostajesz poziom, a kazdy nastepny poziom to inna bron * Knife Pro (gg_knife_pro, domyslnie 0) pozwala na "kradniecie" innym leveli poprzez zabijanie ich nozem. * Deathmatch mode (gg_dm, domyslnie 0) czyli jak cie zabije to sie odradzasz i tak w kólko. Nie musisz czekac do konca rundy.
to pewnie to tak? bo ktoś tak pisął zamias napisac cavy to plugin zawiera
Abes Mapper
01.02.2009
Błagam cię nie spamuj! Co to ma do całej rozmowy w tym temacie!? Zastanów się troche co ty robisz bo mi ręce opadają -.-
Co do tematu to jakie masz moduły w folderze "modules" ? Dodałeś gungame.amxx do plugins.ini ? Wszystko dobrze wgrałeś ?
Co do tematu to jakie masz moduły w folderze "modules" ? Dodałeś gungame.amxx do plugins.ini ? Wszystko dobrze wgrałeś ?
Boltos
01.02.2009
pliki wszystkie wgrałem co do gungame.w załaczniku dodalem plik sma