Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
CoD Nowy

Problem z systemem monet.Problem z systemem monet.

CoD Nowy

  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Stoper

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:14
  • Imię:MArek
  • Lokalizacja:Kraków
Offline

Napisano 24.11.2011 20:41

Witam!
Wgrałem system monet, w logach był error kazało mi dodać debug po nazwie a teraz w logach mam to...

L 08/17/2011 - 22:08:25: Start of error session.
L 08/17/2011 - 22:08:25: Info (map "de_dust2") (file "addons/amxmodx/logs/error_20110817.log")
L 08/17/2011 - 22:08:25: Invalid CVAR pointer
L 08/17/2011 - 22:08:25: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "systemmonet.amxx")
L 08/17/2011 - 22:08:25: [AMXX] Run time error 10: native error (native "get_pcvar_num")
L 08/17/2011 - 22:08:25: [AMXX] [0] systemmonet.sma::client_authorized (line 120)

Jak to naprawić..?
Ojciec Dyrektor (25.11.2011 23:03):
ujemna reputacja za pisanie na GG z prośbą o pomoc.

Załączone pliki


  • +
  • -
  • -1

#2 devil_dwight

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:133
  • Lokalizacja:zg
Offline

Napisano 25.11.2011 12:58

no to mamy to samo ;)
  • +
  • -
  • 0

#3 Stoper

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:14
  • Imię:MArek
  • Lokalizacja:Kraków
Offline

Napisano 25.11.2011 13:09

no niestety a nikt nie pomoże :( nie pierwszy temat taki widzę chyba tu nie umieją tego zrobić ....
Ojciec Dyrektor (25.11.2011 23:02):
Każdy pomaga według uznania i własnych umiejętności.

  • +
  • -
  • 0

#4 Boteq

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: -24
Masakra

  • Postów:109
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Artur
  • Lokalizacja:Pyrzyce
Offline

Napisano 25.11.2011 14:54

Proste zmień nazwe na bez 1 i usuń debug.
http://prohead.pl Zapraszam!

#5 devil_dwight

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:133
  • Lokalizacja:zg
Offline

Napisano 25.11.2011 15:40

moze inny pomysl?
  • +
  • -
  • 0

#6 Stoper

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:14
  • Imię:MArek
  • Lokalizacja:Kraków
Offline

Napisano 25.11.2011 17:02

nie działa :(
  • +
  • -
  • 0





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: CoD Nowy

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych