Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

jak zrobic komende /stronka


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
9 odpowiedzi w tym temacie

#1 Hunter12

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:20
  • Imię:andrzej
  • Lokalizacja:hubinek
Offline

Napisano 20.11.2011 07:17

Witam niedawno wszedłem na serwer FFA i zauważyłem tam ich stronkę pod komendą /top15 nie wiem dlaczego akurat /top15 ale byłą ich stronka mozna było na niąwejsc i cos robić w trakcie gry na niektócyh serwerach przy wlonczaniu sie do serwera pokazuje sie stronka więc proszę was o jedno czy mógł by kotś mi podać bądź zrobić tą komende??. Bardzo przepraszam za tamte tematy nie wiedziałem gdzie napisac ale przeczytałem regulamin i juz wiem.

Komenda:
/stronka
FOTA:
Dołączona grafika
Bardzo proszę o odpowieć cały czas szukam i nie moge znależć :)
  • +
  • -
  • 0

#2 Fili:P

    Koleżeński

  • Power User

Reputacja: 752
Guru

  • Postów:1679
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Filip
  • Lokalizacja:Radom
Offline

Napisano 20.11.2011 08:26

Użyj Motd.
  • +
  • -
  • 0

BMXers.pl - Portal o tematyce BMX


#3 Hunter12

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:20
  • Imię:andrzej
  • Lokalizacja:hubinek
Offline

Napisano 20.11.2011 08:28

Użyj Motd.


ok dzięki a wiesz jak go sie uzywa /??
  • +
  • -
  • 0

#4 Najkon

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 60
Pomocny

  • Postów:161
Offline

Napisano 20.11.2011 08:34

/* Plugin generated by AMXX-Studio */

#include <amxmodx>
#include <amxmisc>

#define PLUGIN "New Plug-In"
#define VERSION "1.0"
#define AUTHOR "Najkon"


public plugin_init() {
    register_plugin(PLUGIN, VERSION, AUTHOR)
    
    register_clcmd("say /stronka","stronka");
    register_clcmd("say_team /stronka","stronka");
}

public informacje(id);{
show_motd(id, "stronka.txt", "Strona Serwera");
}

Plik stronka.txt wrzucasz do cstrike.

Napisać tego pliku ja ci nie pomoge bo nie znam kompletnie HTMLa :<
  • +
  • -
  • 0

#5 speedkill

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 1570
Godlike

  • Postów:2733
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Prudnik
Offline

Napisano 20.11.2011 08:35

/* Plugin generated by AMXX-Studio */

#include <amxmodx>
#include <amxmisc>

public plugin_init() {
	register_plugin("motd", "1.0", "speedkill")
	register_clcmd("say /stronka","str")
}
public str(id) { show_motd(id,"strona.txt","Stronka"); }
strona.txt do cstrike
  • +
  • -
  • 0

If you can dream it, you can do it.


#6 Hunter12

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:20
  • Imię:andrzej
  • Lokalizacja:hubinek
Offline

Napisano 20.11.2011 08:59

/* Plugin generated by AMXX-Studio */

#include <amxmodx>
#include <amxmisc>

public plugin_init() {
	register_plugin("motd", "1.0", "speedkill")
	register_clcmd("say /stronka","str")
}
public str(id) { show_motd(id,"strona.txt","Stronka"); }
strona.txt do cstrike



no ale gdzie to mam wkleic mam to do notattnika wkleic i podpisac stronka.txt ????
  • +
  • -
  • 0

#7 NewaX

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 28
Życzliwy

  • Postów:241
  • Imię:Marcin
  • Lokalizacja:Biłgoraj
Offline

Napisano 20.11.2011 09:17

ten kod ktory ci dajesz kompilujesz do .amxx nastepnie wrzucasz to na server. potem w notatniku tworzysz strone w html. gdy juz ja napiszesz klikasz zapisz jako i zapisujesz jako strona.txt. potem ten plik tekstowy strona.txt wrzucasz do cstrike twojego servera i jazda.
  • +
  • -
  • 0

#8 Hunter12

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:20
  • Imię:andrzej
  • Lokalizacja:hubinek
Offline

Napisano 20.11.2011 09:34

ten kod ktory ci dajesz kompilujesz do .amxx nastepnie wrzucasz to na server. potem w notatniku tworzysz strone w html. gdy juz ja napiszesz klikasz zapisz jako i zapisujesz jako strona.txt. potem ten plik tekstowy strona.txt wrzucasz do cstrike twojego servera i jazda.


czyli tak ten kod kompiluje na .amxx ten plik wrzucam do plugins i w notaniku tworze stronke ??? anie mozna skopiowac adres stronki ???
  • +
  • -
  • 0

#9 Rafal_94

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 45
Pomocny

  • Postów:383
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Woźniki
Offline

Napisano 20.11.2011 09:45

no można ale to jakby bez sensu nieco
wpisujesz po prostu przekierowanie do pliku tekstowego

Użytkownik Rafal_94 edytował ten post 20.11.2011 09:46

  • +
  • -
  • 0

#10 Hunter12

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:20
  • Imię:andrzej
  • Lokalizacja:hubinek
Offline

Napisano 20.11.2011 09:47

no można ale to jakby bez sensu nieco
wpisujesz po prostu przekierowanie do pliku tekstowego


nie rozumiem cie zabardzo ?? :) jestem zielony znam sie tylko troche na pawno
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych