Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z modelami postaci


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 smazik

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:18
Offline

Napisano 29.01.2009 15:12

Witam, podmieniłem wszystko dobrze na FTP, wchodzę[nie tylko ja] na serwer i wyskakuje "bad file server is enforcing file consistency for[...]" jedynym wyjściem jest usunięcie własnych modeli na komputerze i ściągnięcie z serwera albo zainstalować podstawowe modele postaci? :
Chciałbym aby bez problemu można było wgrać nowe modele na FTP,ktoś sobie spokojnie ściąga nic nie usuwając i spokojnie sobie gra... nie da się tak? ???:( :help:
  • +
  • -
  • 0

#2 pawlik

    Wszechwiedzący

  • Użytkownik

Reputacja: 86
Zaawansowany

  • Postów:579
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Podkarpacie
Offline

Napisano 29.01.2009 15:28

GHW Weapon Replacement
  • +
  • -
  • 0

#3 emblaze

    Koniec z cs/amxx

  • Użytkownik

Reputacja: 166
Profesjonalista

  • Postów:973
  • Lokalizacja:Mój steam: emblaze_95
Offline

Napisano 29.01.2009 15:40

to raczej nie podmienia modeli postaci z czego mi wiadomo ;>
Ale podobno to: http://forums.allied... ... layermodel
  • +
  • -
  • 0

#4 smazik

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:18
Offline

Napisano 29.01.2009 15:51

Dzięki O:) ^D^ Bronie też się przydadzą ;-)
Używam AMXa by baku on napisał że jest tylko AMX i Metamod możliwe żebym miał Fakemeta włączone?I czy blokowanie/odblokowanie polega tylko na usunięciu ";" z przed nazwy Fakemeta?Już chciałem przeinstalować AMXa bo myślałem , że nie mam Fakemeta :wstyd:
  • +
  • -
  • 0

#5 DaddyKuba

    Godlike

  • Użytkownik

Reputacja: 253
Wszechwidzący

  • Postów:1227
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:Pszczyna
Offline

Napisano 29.01.2009 17:51

Tak
Odblokowanie jakieś moduły to jest usunięcię średnika ;
Jak masz:
;fakemeta
to usuń średnik...
  • +
  • -
  • 0

#6 smazik

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:18
Offline

Napisano 30.01.2009 02:02

Hmm..wgrałem wszystko wg. poradnika i nie działa :/

[GHW_Weapon_Replacement.amxx] Warning: File Inexistent: "models/v_ak47" (Line 1 of new_weapons.ini). ONLY A WARNING. PLUGIN WILL STILL WORK!!!!
[GHW_Weapon_Replacement.amxx] Warning: File Inexistent: "models/v_c4" (Line 2 of new_weapons.ini). ONLY A WARNING. PLUGIN WILL STILL WORK!!! itd....

"models/v_ak47" "models/new/v_ak47.mdl"
"models/v_c4" "models/new/v_c4.mdl"
"models/v_flashbang.mdl" "models/new/v_flashbang.mdl"
"models/v_hegrenade" "models/new/v_hegrenade.mdl"
"models/v_knife.mdl" "models/new/v_knife.mdl"
"models/v_smokegrenade.mdl" "models/new/v_smokegrenade.mdl"

"models/w_ak47" "models/new/w_ak47.mdl"
"models/w_c4" "models/new/w_c4.mdl"
"models/w_flashbang.mdl" "models/new/w_flashbang.mdl"
"models/w_hegrenade" "models/new/w_hegrenade.mdl"
"models/w_knife.mdl" "models/new/w_knife.mdl"
"models/w_smokegrenade.mdl" "models/new/w_smokegrenade.mdl"

"models/p_ak47" "models/new/p_ak47.mdl"
"models/p_c4" "models/new/p_c4.mdl"
"models/p_flashbang.mdl" "models/new/p_flashbang.mdl"
"models/p_hegrenade" "models/new/p_hegrenade.mdl"
"models/p_knife.mdl" "models/new/p_knife.mdl"
"models/p_smokegrenade.mdl" "models/new/p_smokegrenade.mdl"

Napisałem tak bo jak podmieniłem same v_model.mdl to nie działało.. a teraz działa tylko flash i smoke :help:
  • +
  • -
  • 0

#7 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 30.01.2009 02:20

1. Tam gdzie:

"models/v_ak47" "models/new/v_ak47.mdl"
"models/v_c4" "models/new/v_c4.mdl"

Nie dodałeś formatu .mdl przy v_ak47 i v_c4 (pogrubione).
Reszte też tak masz, tzn p_ i w_ bez formatu

Także nie masz formatu tutaj:

"models/p_hegrenade"


No i v_ i w_ także
  • +
  • -
  • 0

#8 Gutaj

    I Can Fly

  • Power User

Reputacja: 157
Profesjonalista

  • Postów:667
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Patrick
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 30.01.2009 11:39

dużo błędów i tyle usiądź spokojnie i dopracuj to .. to bedzie chodzić
  • +
  • -
  • 0

#9 smazik

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:18
Offline

Napisano 30.01.2009 13:35

Upss... ;>
Dziękuje :kwiaty: Działa ^D^
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych