Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z modelami player


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
9 odpowiedzi w tym temacie

#1 PrzemaS

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:106
  • GG:
  • Lokalizacja:Ryczywół
Offline

Napisano 29.01.2009 11:41

Witam. Mam problem z Modelami ktore znajduja sie w "cstrike/models/player" nie moge wejsc na serv bo mi wyskakuje blad powiazany z tymi podelami. Probowalem juz chyba wszystkiego. Usuwalem moedele i nic. Wgrywalem je i tez nie moge wbic. Wgranego mam "AMXX PACK [4FUN] by MaFia" link: www.GamePad.pl . :help: POMOZE MI KTOS :?: Z GORY dzięki

A i jeszcze plik liblist.gam :
game "Counter-Strike 1.6" 
url_info "www.counter-strike.net" 
url_dl "" 
version "1.6" 
size "184000000" 
svonly "0" 
secure "0" 
type "multiplayer_only" 
cldll "1" 
hlversion "1111" 
nomodels "1" 
nohimodel "1" 
mpentity "info_player_start" 
#gamedll "dllsmp.dll" 
gamedll "addons/metamod/dlls/metamod.dll" 
#gamedll_linux "dlls/cs_i386.so" 
gamedll_linux "addons/metamod/dlls/metamod_i386.so" 
trainmap "tr_1"

  • +
  • -
  • 0

#2 Gość__*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 29.01.2009 11:44

Po co usuwałeś modele? Nie możesz wejść w: cstrike/models/player ?

#3 PrzemaS

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:106
  • GG:
  • Lokalizacja:Ryczywół
Offline

Napisano 29.01.2009 11:45

Ja mialem modele wgrane i tak mi sie stalo. Jest to serwer Steam. Wiec usnalem

[ Dodano: 29-01-2009, 12:08 ]
A i wyskakuje mi dokladnie cos takiego: " Bad file Server is enforcing file consistency for models/player/terror/terror.mdl"
  • +
  • -
  • 0

#4 Klycior

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 43
Pomocny

  • Postów:370
  • GG:
  • Lokalizacja:Tarnowskie Góry
Offline

Napisano 29.01.2009 12:15

Reinstalacja - polecam.
  • +
  • -
  • 0

#5 PrzemaS

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:106
  • GG:
  • Lokalizacja:Ryczywół
Offline

Napisano 29.01.2009 15:03

Reinstalacja nic mi nie pomaga
  • +
  • -
  • 0

#6 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 29.01.2009 15:08

był problem z tym ale dawno go rozwiązałem modele kasków u admina ;/ wgraj innego pack'a
  • +
  • -
  • 0

#7 PrzemaS

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:106
  • GG:
  • Lokalizacja:Ryczywół
Offline

Napisano 30.01.2009 07:51

na razie nie zamykajcie tego tematu zobacze czy jak zmienie packa to bedzie to samo. jak cos napisze zeby zamknac temat
  • +
  • -
  • 0

#8 DaddyKuba

    Godlike

  • Użytkownik

Reputacja: 253
Wszechwidzący

  • Postów:1227
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:Pszczyna
Offline

Napisano 30.01.2009 13:01

Masz kupiony serwer ?
Jeżeli tak to poproś o reinstalla, i wgraj nowego amx'a.
  • +
  • -
  • 0

#9 smazik

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:18
Offline

Napisano 30.01.2009 13:41

Usuń modele z serwera, wgraj podstawowe, u siebie na kompie tylko usuń niech Ci sie ściągną z serwera.. musi działać ;-)
  • +
  • -
  • 0

#10 PrzemaS

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:106
  • GG:
  • Lokalizacja:Ryczywół
Offline

Napisano 30.01.2009 18:36

Wgralem AMXa i dziala THX temat mozna zamknac
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych