Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

logos nie chodz


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 csprzemo

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:78
Offline

Napisano 28.01.2009 17:28

Witam
Nie chodzi mi na serwerze logo a na "new game" chodzi dlacego
Mama ustawione

server.cfg na serwerze
Kod:
sv_send_logos 1
sv_allowdownload 1

config.cfg a u mnie
Kod:
cl_allowupload 1
  • +
  • -
  • 0

#2 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 28.01.2009 17:53

csprzemo, przed wejsciem na serwer

wpisz

sv_send_logos "1"
  • +
  • -
  • 0

#3 csprzemo

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:78
Offline

Napisano 28.01.2009 18:05

E dalej nie chodzi ;]
  • +
  • -
  • 0

#4 pawlik

    Wszechwiedzący

  • Użytkownik

Reputacja: 86
Zaawansowany

  • Postów:579
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Podkarpacie
Offline

Napisano 28.01.2009 18:17

Widocznie coś źle zrobiłeś to logo... Może daj "obrazek", to spróbuję zrobić.....
PS. A dałeś plik tempdecals.wad tylko do odczytu??
  • +
  • -
  • 0

#5 csprzemo

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:78
Offline

Napisano 29.01.2009 15:22

Na innych servach chodzi
  • +
  • -
  • 0

#6 TastyB

    Zaawansowany

  • Girl

Reputacja: 9
Nowy

  • Postów:147
Offline

Napisano 30.01.2009 06:21

dodaj do configu serwera linie:

sv_allowupload "1"

jezeli serwer nie moze zassac od Ciebie spray'a to go nie ma i tym samym nie wysle go do graczy...




Pozdrawiam
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych