SnowWars mod - Wojna na sniezki
_nothing_
30.11.2011
Najkon no chyba nadal Ci nie wyszło 
Tutaj macie działającą wersję SnowWars mod'a :
snowwars.sma 49.36KB
97 downloads - Wystarczy skompilować i wgrać na serwer
Oczywiście nie zapomnijcie o modelach .

Tutaj macie działającą wersję SnowWars mod'a :

LucKy_skiLL
30.11.2011
Chyba nie do końca
L 11/30/2011 - 22:30:01: -------- Mapchange to de_dust2 -------- Host_Error: no precache: models/sw/.mdl FATAL ERROR (shutting down): Host_Error: no precache: models/sw/.mdl
Najkon
30.11.2011
Zaaktualizowałem, ale nie sugerujcie sie tym co jest w załączniku - to w załączniku jest stare a nie moge tego usunąć .. :S
Kapucha112
30.11.2011
Usuńcie te configi map co się tworzą, to tam jest błąd.
Wtedy od nowa je utworzy [Jak macie nową wersje pluginu]
Wtedy od nowa je utworzy [Jak macie nową wersje pluginu]
_nothing_
01.12.2011
wgrajcie moją wersję .. poprawiłem w niej 1 kod i wszystko działa bez żadnego usuwania cofingów .
Tutaj macie działającą wersję SnowWars mod'a :snowwars.sma 49.36KB 97 downloads - Wystarczy skompilować i wgrać na serwer
Kapucha112
01.12.2011
Wątpię.
Jeżeli ktoś ma starą wersje i utworzyły mu się configi do map [sw-xxx.ini] to nawet wgranie nowej wersji nic nie da.
W dalszym ciągu będzie nie zamknięty string w tym configu i serwer będzie wyrzucał błąd z modelem.
Jeżeli chcesz by wszystko działało to usuń lub napraw te configi i dodaj naprawioną wersję pluginu.
Jeżeli ktoś ma starą wersje i utworzyły mu się configi do map [sw-xxx.ini] to nawet wgranie nowej wersji nic nie da.
W dalszym ciągu będzie nie zamknięty string w tym configu i serwer będzie wyrzucał błąd z modelem.
Jeżeli chcesz by wszystko działało to usuń lub napraw te configi i dodaj naprawioną wersję pluginu.
dawidpuskar
01.12.2011
To dziala to poprawinie?, bo nie wiem czy pobierac. Nie chce sobie kompa zasmiecac

LucKy_skiLL
01.12.2011
Tutaj macie działającą wersję SnowWars mod'a :snowwars.sma 49.36KB 97 downloads - Wystarczy skompilować i wgrać na serwer
Działa, wielkie dzięki, plusik
Cherry
01.12.2011
Wszystko pięknie działa tylko jeden problem. Po zabiciu ct i jego respawnie latał on w czerwonym stroju mikołaja zarezerwowanym dla TT, może ktoś to poprawić?
LucKy_skiLL
01.12.2011
sw_random_models 1 // Losowo wybrane modele w trybie FriendlyFire
Daj na 0