Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z laczeniem na serwer


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 Staal

    Nowy

  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:4
  • Imię:Adrian
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 02.11.2011 22:58

Witam, jest problem, postawiony serwer dziala, wszystko 0 bledow itp, i ja sie z nim moge laczyc, a inni nie, dochodzi im pasek do polowy, jak juz pobiora wszystkie dzwieki itp i zacina im sie. Mysle ze jest to wina dproto, choc reinstalowalem je 1000 razy i aktualizowalem i nic nie daje, dalej nie moga sie polaczyc, nie chce od nowa reinstalowac bo za duzo potem wgrywania jest.. czy ktos wie cos na ten temat?
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych