Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
BattleField2

są odznaki ale nie używają się.

BattleField2

  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Boluus

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: -3
Mniej niż zer0.

  • Postów:95
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 02.11.2011 00:58

Witam przejdę do rzeczy. mam odznaki dokładnie 54 dodane i żadna nie działa wszystkie licencja 007 np z shoota i mnie widać tak samo każdą inną osobe jak to naprawić ?
  • +
  • -
  • 0

Dołączona grafika
Dołączona grafika


#2 Majster.

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:90
  • Imię:Jacek
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 02.11.2011 01:01


sprawdz w cvarach [amxx.cfg] czy masz tak ustawione

bf2_active 1 //(1|0) - Wlacz/wyłącz Plugin (Standardowo 1 - Wlaczony)
bf2_badges 1 //(1|0) - Wlacz/wyłącz system odznak (Standardowo 1 - Wlaczone)
bf2_badgepowers 1 //(1|0) - Wlacz/wyłącz moce dla odznak (Standardowo 0 - Wylaczone)

jesli tak nie masz to ustaw tak i powinno smigac

  • +
  • -
  • 1

#3 Boluus

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -3
Mniej niż zer0.

  • Postów:95
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 02.11.2011 01:09

Ok działa + ! w ogóle tego nie miałem wpisalem i działa :)
  • +
  • -
  • 0

Dołączona grafika
Dołączona grafika


#4 Majster.

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:90
  • Imię:Jacek
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 02.11.2011 01:15

ale to byly tylko 3 cvary skoro nie miales to tutaj masz wszystkie cvary
http://amxx.pl/topic...nk-mod-pl-v110/
  • +
  • -
  • 1

#5 Boluus

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -3
Mniej niż zer0.

  • Postów:95
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 02.11.2011 01:21

Ok wklejone do amxx.cfg.. a może również pomozesz mi w Pytania tutaj w inne mody ? +
  • +
  • -
  • 0

Dołączona grafika
Dołączona grafika


#6 Majster.

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:90
  • Imię:Jacek
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 02.11.2011 02:59

zobacze co da sie zrobic
  • +
  • -
  • 0





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych