Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Kompilacja plikuDaję plusy.


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Restiv

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:26
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 02.11.2011 17:21

Witam mam problem z kompilacją mojego diablo moda jest to standardowy diablo mod z łatkami z tego forum ale po wgraniu tych łatek wyskakuję mi error i nie mogę skompilować pliku może mi ktoś go naprawić i wstawić naprawione sma na te forum?

Tutaj moje sma:
http://www.speedyshare.com/files/31021555/dbmod_5.9l.sma

A to lista łatek:

- Komenda /daj
- Doświadczenie za wygraną runde
- Komenda /exp
- Zablokowane rozwalanie bsow
- Naprawa oslepienie przeciwnika
- Naprawa Long Jumpa
- Poprawa spamu przy wejsciu na serwer
- Naprawa Arabian Boots
- Naprawa mocy pistoletowych
- Naprawa dawania dośw przez zabicie 1/x HE
- Naprawa "leczacej" miny
- Błąd w logach - set_user_frags i get_user_maxspeed

Jeszcze coś wgrywałem ale nie pamiętam.

@refesh

Użytkownik Restiv edytował ten post 01.11.2011 14:33

  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika

#2 ParadisO

    Wszechmogący

  • Power User

Reputacja: 128
Zaawansowany

  • Postów:689
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 02.11.2011 17:54

proszę :)

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0

#3 Restiv

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:26
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 02.11.2011 19:28

Dzięki sprawdzę czy wszystko działa i dam edita :P

Nie działa a dokładnie nie ma menu ani klas ale diablo się odpala.

Czy może to naprawić jakaś inna osoba albo ta sama ale z lepszym skutkiem bo nic nie działa żadna komenda.

Użytkownik Restiv edytował ten post 02.11.2011 19:29

  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych