Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Guest Message by DevFuse
5 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 05.11.2011 15:47
1. Czy istnieje możliwość naprawienie Tarczy Swat i Nano Kamizelki bez edytowania .sma każdej klasy i każdego perka?
2. Czy jest może plugin który umożliwia kupienia Kevlara i Kevlara+Armor ponieważ po zakupie odbiera kase ale nie daje.
Odświeżam
Odświeżam
2. Czy jest może plugin który umożliwia kupienia Kevlara i Kevlara+Armor ponieważ po zakupie odbiera kase ale nie daje.
Odświeżam
Odświeżam
Napisano 05.11.2011 15:58
1.Mi się wydaje że jak się naprawia perk to nie trzeba edytować ogólnie klas i perków tylko ten co edytujesz.
2.Chyba tak ale kupieniem? To w tedy do sklepu dodajesz. Jeśli o to chodzi...
2.Chyba tak ale kupieniem? To w tedy do sklepu dodajesz. Jeśli o to chodzi...
Napisano 12.11.2011 16:23
1. Tak ale na forum znalazłem temat jak naprawić te perki ale trzeba edytować tyle plików że pytam czy nie ma prostszego sposobu żeby działały
2. Chodzi mi o to żeby po zakupie przyznawało tą Kamizelke+Kevlar a nie tylko odbierało kase
Odświeżam
2. Chodzi mi o to żeby po zakupie przyznawało tą Kamizelke+Kevlar a nie tylko odbierało kase
Odświeżam
Napisano 12.11.2011 22:36
A co do drugiego pytania?Istnieje plugin który pozwala zakupienie kamizelki normalnie a nie w sposób kupujesz,kase odbiera a kamizelki nie daje
Użytkownik Wojo edytował ten post 12.11.2011 22:36
Napisano 12.11.2011 22:42
1. http://amxx.pl/topic...nano-kamizelka/
2. Nie rozumiem? Nie działa kamizelka? Może to jakiś wewnętrzny błąd serwera, bo na reszcie tryni.
2. Nie rozumiem? Nie działa kamizelka? Może to jakiś wewnętrzny błąd serwera, bo na reszcie tryni.
Projekty na zamówienie w technologii:
- C++,
- Java,
- Pawn.
100% zadowolenia. Kontakt - PW.
- C++,
- Java,
- Pawn.
100% zadowolenia. Kontakt - PW.
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: CoD Nowy
CoD Nowy
problem z HUDNapisany przez Anonimowy09, 10.01.2025 cod nowy |