Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Nie łączy z bazą


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Kolar`.

    Guru

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:704
  • GG:
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:Jastrzębie Zdrój
Offline

Napisano 30.10.2011 16:51

L 10/30/2011 - 16:50:07: Error on Table query: Access denied for user 'p157179_kolar'@'93.154.195.232' (using password: YES)
L 10/30/2011 - 16:50:07: Could not connect to SQL database.
L 10/30/2011 - 16:50:07: Error on Table query: Access denied for user 'p157179_kolar'@'93.154.195.232' (using password: YES)
L 10/30/2011 - 16:50:07: Could not connect to SQL database.

amx_sql_host "testkolar.xaa.pl"
amx_sql_user "p157179_kolar"
amx_sql_pass "******"
amx_sql_db  "p157179_kolarka"
amx_sql_table "adminstratorzy"
amx_sql_type "mysql"

Do zdalnego połączenia mam dopisane ip serwera. Serwer postawiony na pc

Użytkownik Kolar`. edytował ten post 30.10.2011 16:52


#2 glut

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 931
Master

  • Postów:2073
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Namysłów
Offline

Napisano 30.10.2011 17:22

wpisałeś % w menedżerze połączeń ?

Sprawdz jeszcze czy przypisałeś użytkownika do bazy dobrze :)

amx_sql_host "testkolar.xaa.pl"
amx_sql_user "p157179_kolar"
amx_sql_pass "******"
amx_sql_db  "p157179_kolarka"
amx_sql_table "adminstratorzy"
amx_sql_type "mysql"

diablo_sql_host "testkolar.xaa.pl"
diablo_sql_user "p157179_kolar"
diablo_sql_pass "*****"
diablo_sql_database "p157179_kolarka"
diablo_sql_table "dbmod_tablet"


tak daj :) w sql.cfg

Użytkownik glut1997 edytował ten post 30.10.2011 17:24

  • +
  • -
  • 0

Nie pomagam za darmo na PW/GG/Steam od tego jest forum

 

TP Game + RR

 

Znak rozpoznawczy :coto:


#3 Kolar`.

    Guru

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:704
  • GG:
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:Jastrzębie Zdrój
Offline

Napisano 30.10.2011 17:30

wpisałeś % w menedżerze połączeń ?

Sprawdz jeszcze czy przypisałeś użytkownika do bazy dobrze :)

amx_sql_host "testkolar.xaa.pl"
amx_sql_user "p157179_kolar"
amx_sql_pass "******"
amx_sql_db  "p157179_kolarka"
amx_sql_table "adminstratorzy"
amx_sql_type "mysql"

diablo_sql_host "testkolar.xaa.pl"
diablo_sql_user "p157179_kolar"
diablo_sql_pass "*****"
diablo_sql_database "p157179_kolarka"
diablo_sql_table "dbmod_tablet"


tak daj :) w sql.cfg


Dałem, teraz logi z diablo czyste, a klas ni ma

Użytkownik Kolar`. edytował ten post 30.10.2011 17:31


#4 M@nkovsky

    Zaawansowany

  • Zbanowany

Reputacja: 57
Pomocny

  • Postów:110
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Mariusz
  • Lokalizacja:Poland
Offline

Napisano 30.10.2011 19:48

diablo_sql_host "testkolar.xaa.pl"
diablo_sql_user "p157179_kolar"
diablo_sql_pass "*****"
diablo_sql_database "p157179_kolarka"
diablo_sql_table "dbmod_tablet"


to wrzuc do amxx.cfg. nadaj dostep bazy z zewnatrz i powinno smiegac skoro tu masz all dobrze




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych