Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z pluginem wynik.amxx


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1 odpowiedź w tym temacie

#1 kub0ludek

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:10
  • Imię:Jakub
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 30.10.2011 15:44

L 10/30/2011 - 15:02:09: Start of error session.
L 10/30/2011 - 15:02:09: Info (map "fy_snow") (file "addons/amxmodx/logs/error_20111030.log")
L 10/30/2011 - 15:02:09: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "Wynik.amxx")
L 10/30/2011 - 15:02:09: [AMXX] Run time error 4: index out of bounds
L 10/30/2011 - 15:02:09: [AMXX] [0] Wynik.sma::ColorChat (line 133)
L 10/30/2011 - 15:02:09: [AMXX] [1] Wynik.sma::Nowa_Runda (line 62)
L 10/30/2011 - 15:13:41: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "Wynik.amxx")
L 10/30/2011 - 15:13:41: [AMXX] Run time error 4: index out of bounds
L 10/30/2011 - 15:13:41: [AMXX] [0] Wynik.sma::ColorChat (line 133)
L 10/30/2011 - 15:13:41: [AMXX] [1] Wynik.sma::Nowa_Runda (line 58)

Taki mam problem z tym pluginem.

W plugins,ini zapisany jest tak:

Wynik.amxx debug ; pokazuje aktualny wynik

W czym może być problem ?
  • +
  • -
  • 0

#2 blakk

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 66
Pomocny

  • Postów:124
  • Imię:Dominik
  • Lokalizacja:Poznań
Offline

Napisano 06.11.2011 18:08

Zainstaluj na nowo pluga , jeśli to nic nieda napisz. ;)
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych