Na jednym ze swoich serwerów posiadam jailbreakmod.amxx, który ma wbudowane zarządzanie czatem głosowym (kanały, ustawianie kto kogo słyszy itd.). Mam również zainstalowany plugin admin_gag (lub jak kto woli amx_gag). Niestety, oba pluginy jakoś nie chcą ze sobą współpracować. W momencie, gdy daję gaga któremukolwiek z graczy (niezależnie czy STEAM czy NS), pokazuje się informacja, że delikwent został wyciszony i.... nic więcej. Dalej sobie może w najlepsze gadać. Pytanie moje brzmi: czy istnieje jakiś przerobiony jailbreak, który będzie miał wywalony cały ten moduł zarządzania czatem głosowym? Ewentualnie czy istnieje amx_gag, które współpracuje z jailbreak mod?
Jest też trzecia opcja - wyrzucenie z kodu fragmentu odpowiadającego za zarządzanie czatem. Niestety, nie jestem w stanie sobie z tym poradzić z racji niskiej znajomości PAWNa (coś tam z C pamiętam, ale było to z 10 lat temu jak się go uczyłem

Proszę o porady, jak rozwiązać moją bolączkę, bo piszczące dzieci do szewskiej pasji mnie zaczynają doprowadzać