Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

problem z muzą po wejściu na serva


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Karolinka

    Zaawansowany

  • Zbanowany

Reputacja: -4
Mniej niż zer0.

  • Postów:88
  • Imię:Piotr
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 28.10.2011 19:02

sma
#include <amxmodx>

new loading[] = "misc/loading.mp3"

public plugin_init() {
register_plugin("Loadingsound", "1.0", "darkman")
}

public
client_connect(id) {
client_cmd(id, "mp3 play %s", loading)
}

public
plugin_precache(){
precache_generic(loading)
}


wchodze w kompilator kompiluje wgrywam dopisuje wrzucam muzę pod nazwą

loading

i nie działa

#2 Hiroshima

    Godlike

  • Administrator

Reputacja: 1312
Godlike

  • Postów:4968
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Málaga
Offline

Napisano 28.10.2011 19:31

Automatyczna wiadomość


Ten temat został przeniesiony z forum:
AMX Mod XProblemy
do
Scripting AMXXProblemy


  • +
  • -
  • 0

#3 Rafal_94

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 45
Pomocny

  • Postów:383
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Woźniki
Offline

Napisano 29.10.2011 08:05

za pierwszym wejściem na pewno nie zadziała bo pobrać trzeba jakoś

instalacja zakonczona poprawnie?
wpisz amx_rcon amx_plugins
pisze running?
  • +
  • -
  • 0

#4 Karolinka

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: -4
Mniej niż zer0.

  • Postów:88
  • Imię:Piotr
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 29.10.2011 09:14

ale gdzie to wpisac

#5 DarkGL

    Nie oddam ciasteczka !

  • Administrator

Reputacja: 6034
Godlike

  • Postów:10832
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 29.10.2011 09:37

#include <amxmodx>
#include <amxmisc>

#define PLUGIN "New Plug-In"
#define VERSION "1.0"
#define AUTHOR "DarkGL"

new loading[] = "sound/misc/loading.mp3" 

public plugin_init() {
	register_plugin("Loadingsound", "1.0", "darkman")
}

public client_connect(id) {
	client_cmd(id, "mp3 play %s", loading)
}

public plugin_precache(){
	precache_generic(loading)
}
muzyka musi mieć oczywiście odpowiedni format żeby było ją słychać
  • +
  • -
  • 0

#6 Karolinka

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: -4
Mniej niż zer0.

  • Postów:88
  • Imię:Piotr
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 29.10.2011 17:58

i co skompilowac i bedzie działac

tak działa ale empory empory taka muzyka a ja chce swoja to wgrałem swoja pod nazwa loading i nie działa jest to samo empory

a no juz działa ale mi chodzi o to ze jak wejdę na serwa to dopiero mówi a nie podczas ładowania

da się to przerobić by po wybraniu team leci muzyka




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych