Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
CoD Nowy

zboty i nowy cod

CoD Nowy

  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 CreatiVe01

    Pomocny

  • Zbanowany

Reputacja: 18
Początkujący

  • Postów:73
  • Imię:Tomasz 'naik' Naikowski
  • Lokalizacja:Lewniowa
Offline

Napisano 28.10.2011 15:26

Cześć, zrobiłem sobie około 30perków i 7klas, frakcje - wszystko działa, chciałem to sprawdzić na botach ( nie instaluję pod-botów bo ich nie trawię ) na zbotach, zainstalowałem je - patrzę, no teraz nie ma coda... ani w ogóle amxmodx nie działa, czym to jest spowodowane?





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: CoD Nowy

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych