Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

warning connection problem [PILNE]


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
13 odpowiedzi w tym temacie

#1 lacia7

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: -4
Mniej niż zer0.

  • Postów:46
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Łęczyca
Offline

Napisano 27.10.2011 17:11

potrzebuje pomocy , mam cod mod nowy wgrany na serwer , dodałem nowe modyfikacje . Gramy , gramy jest full osób nagle warning connection problem i musze wejść od nowa na serwer błagam o pomoc bo już nie wiem co zrobić próbowałem na własną reke zrobić ale sie nie udało . jest to bardzo pilne!
  • +
  • -
  • 0

#2 Hiroshima

    Godlike

  • Administrator

Reputacja: 1312
Godlike

  • Postów:4968
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Málaga
Offline

Napisano 27.10.2011 17:18

bardzo prawdopodobna przyczyna to świetny hosting na którym postawiłeś ten serwer.
Podałeś bardzo dużo danych... na prawdę
  • +
  • -
  • 0

#3 lacia7

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -4
Mniej niż zer0.

  • Postów:46
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Łęczyca
Offline

Napisano 27.10.2011 17:19

Hosting - Tserwery.pl # Gamesol.pl lokalizacja Gdańsk . , nie moge wam dać logów bo są czyste jak łza.
  • +
  • -
  • 0

#4 User123

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:40
  • Imię:Polak
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 27.10.2011 17:23

moze wycinek z konsoli ?
  • +
  • -
  • 0

#5 lacia7

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -4
Mniej niż zer0.

  • Postów:46
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Łęczyca
Offline

Napisano 27.10.2011 17:48

BUILD 5006 SERVER (0 CRC)
Server # 4
Lacia dolaczyl
Couldn't open file overviews/cs_alpin.txt. Using default values for overiew mode.
Couldn't open file overviews/cs_alpin.txt. Using default values for overiew mode.
NoLIFE|*Wisni@^ dolacza do Sil Terrorystow
"mp_buytime" changed to "0.250000"
Punktacja nie zacznie sie dopoki obie druzyny nie beda mialy graczy
ZdunekPr0^^ dolacza do Sil Anty-Terrorystow
Lacia dolacza do Sil Anty-Terrorystow
Twi$TeR dolacza do Sil Terrorystow
Google dolacza do Sil Anty-Terrorystow
"amx_nextmap" changed to "[Vot jeszcze nie zostal uruchom"
Nie lubie nicko dolaczyl
Yeti dolaczyl
run chicken run dolaczyl
Hi_Tmen Go' dolaczyl
Boss dolaczy

od zaczecia nowej mapy , przed crashem jak mi sie uda sprawdze konsole ale to jest jakoś dziwne , 2 godziny normalne potem zaczynaja sie crashe. potem 3 h normalnie i crashe.
edIT:
dodam jeszcze że crashe widziałem na mapie de_dust2 oraz de_lidl. De_lidl wykasowałem został de_dust2 na innych jeszcze nie widzialem. to jest jakby crash bo każdy z serwera wywala i musi wejść od nowa , wczesniej było że można było od nowa wejść teraz jest ze serwer sie wyłącza i musze recznie włączać

pomoże ktoś , potrzebuje pilnej pomocy :/

Użytkownik lacia7 edytował ten post 27.10.2011 17:39

  • +
  • -
  • 0

#6 Dudek1921

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:86
  • Imię:Norbert
  • Lokalizacja:Czestochowa
Offline

Napisano 27.10.2011 17:50

Ziomek , zabardzo nieda sie zrozumiec dlaczego masz te crashe z twoich postów ;) . Z tego wycinka z konsoli wynika , ze niewrzuciłes pliku cs_alpin.txt do cstrike/maps (jezeli masz crasha jak zmienisz na ta mape to to jest przez to ) . A jezeli tak jak mowisz ze masz co iles tam te crashe , to wydaje mi sie ze to jest przez np. granaty dymne , no wszystkie takei rzeczy tego typu ( dodatkowe , no neiwiem jak to powiedziec ) , bo jezeli masz pelny serwer dajmy 20 osób to jak wszyscy zaczna rzucac granaty dymne ( jeszcze kolorowe ) no to jak ma niebyc crasha , ja miałem PaintballMod miałem wlasnie te granaty kolorowe , wyje***em je i od razu lepiej , wiec rozkmin sobie , czy masz cos w tym stylu , jak cos to to wyrzuc i tyle i zobacz . A tak w ogóle ten wycinek z konsoli to jest wycinek z momentu crashu :cwaniak: ?? , bo jak nie no to :facepalm2: , daj wycinek z momentu crashu ^D^
  • +
  • -
  • 0

#7 lacia7

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -4
Mniej niż zer0.

  • Postów:46
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Łęczyca
Offline

Napisano 27.10.2011 17:55

Ale ten crash jest raz co jakiś czas , wielki spam crashów więc nie miałem go teraz , zaraz postaram sie żeby logi były. jedynie jest informacja kto jakiego granata rzucil , są normalne granaty.
  • +
  • -
  • 0

#8 Dudek1921

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:86
  • Imię:Norbert
  • Lokalizacja:Czestochowa
Offline

Napisano 27.10.2011 18:01

ok, jak cos daj ten wycinek z konsoli z momentu crashu . I wtedy musimy sie dowiedziec :cfaniak: . Jak coś , jezeli ja ci odpisze ( jezeli mi sie ktos nie wpi****y ) to ci w tym poscie odpisze , zeby nierobic :spam: ;P
Hiroshima (27.10.2011 18:05):
a moze cenzuruj słownictwo?

  • +
  • -
  • -1

#9 lacia7

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -4
Mniej niż zer0.

  • Postów:46
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Łęczyca
Offline

Napisano 27.10.2011 18:31

wycinek logów podczas tego warningu



Pan Kazik killed MazakJestem with knife
lody : /perk


PTB: Round ended, checking teams.
PTB: Transfering Pan Kazik to the Ts
kris313104 killed PAN ZYCIA I SMIERCI with rocket
Stratocaster[t] killed Hi_Tmen Go' with knife
Stratocaster[t] killed Agent PePePenio . ;D with knife
Stratocaster[t] killed lody with knife
*DEAD* dzien ciouek : /item

Scooobany killed kris313104 with knife
Stratocaster[t] killed Scooobany with knife
*DEAD* lody : /perk

PTB: Round ended, checking teams.
Pan Kazik killed Scooobany with knife
Hi_Tmen Go' opuscil gre
Pan Kazik killed Agent PePePenio . ;D with knife
PTB:Transfering run chicken run ;) to the CTs
*** Lolek killed Koxerek with a headshot from ak47 ***
lody : /drop
MazakJestem : /sklep
lody : /sklep

Użytkownik lacia7 edytował ten post 27.10.2011 18:33

  • +
  • -
  • 0

#10 Dudek1921

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:86
  • Imię:Norbert
  • Lokalizacja:Czestochowa
Offline

Napisano 27.10.2011 18:50

Oj ziomek , ale tutaj nic niepisze no , zly wycinek raczej dałes . Patrz jak masz ten "warring conection problem" , to musisz miec w konsoli ( w panelu administracyjnym na stronie hostingu serwera ) linijke jakas co tam bedzie pisac to no , bo takto raczej niepomoge Ci i nikt inny raczej tez wiesz oco chodzi , musisz miec linjke taka jak np. "couldn't open cstrike/model/costam_ak.mdl" poszukaj czegos takiego tam nie , bo musi byc .
  • +
  • -
  • 0

#11 lacia7

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -4
Mniej niż zer0.

  • Postów:46
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Łęczyca
Offline

Napisano 28.10.2011 06:42

*DEAD* Hi_Tmen Go' : no
*DEAD* **** You I'm infoumas : /klasy
Dropped **** You I'm infoumas from server
Reason: Client sent 'drop'
*DEAD* Saymon : aha
sHiZo : /drop
93.181.187.51:27005:reconnect
Ignoring custom decal from **** You I'm infoumas
Dropped **** You I'm infoumas from server
Reason: Client sent 'drop'
Dropped Bad_CoMPANY_)#! from server
Reason: Client sent 'drop'
L 10/27/2011 - 22:49:57: [admin.amxx] Login: "NoLIFE|*Wisni@^MIND MIND<9><STEAM_0:0:41718388><>" became an admin (account "STEAM_0:0:41718388") (access "abcdefijru") (address "95.160.198.123")

to jest podane że strony , potrzebuje szybkiej pomocy

sry za doubla , wklejam cały bo może sie jakiś tekst przyda


Connection to Steam servers successful.
VAC secure mode is activated.
L 10/27/2011 - 22:44:52: [admin.amxx] Login: "Hi_Tmen Go'<2><STEAM_0:1:34939057><>" became an admin (account "STEAM_0:1:34939057") (access "bcefijru") (address "79.184.205.44")
Dropped **** You I'm infoumas from server
Reason: Fake client. Connection was in idle state for 4 seconds.
93.181.187.51:27005:reconnect
Ignoring custom decal from sHiZo
Ignoring custom decal from Hi_Tmen Go'
Ignoring custom decal from Saymon
Ignoring custom decal from **** You I'm infoumas
Ignoring custom decal from Bad_CoMPANY_)#!
L 10/27/2011 - 22:45:26: [adminchat.amxx] Chat: "Hi_Tmen Go'<2><STEAM_0:1:34939057><>" tsay "e lej mnie"
*DEAD* Bad_CoMPANY_)#! : caralho e xit?
*DEAD* Hi_Tmen Go' : ok
SZ_GetSpace: overflow on Saymon
SZ_GetSpace: overflow on Saymon
SZ_GetSpace: overflow on Saymon
**** You I'm infoumas : co dodawac reberiantowi ??
79.135.165.150:27005:reconnect
Ignoring custom decal from Saymon
L 10/27/2011 - 22:46:04: [adminchat.amxx] Chat: "Hi_Tmen Go'<2><STEAM_0:1:34939057><>" tsay "z kosy"
**** You I'm infoumas : co dodawac reberiantowi ??
*DEAD* sHiZo : /klasa
*DEAD* Bad_CoMPANY_)#! : q serv lixo
L 10/27/2011 - 22:46:58: [adminchat.amxx] Chat: "Hi_Tmen Go'<2><STEAM_0:1:34939057><>" tsay "z/w"
L 10/27/2011 - 22:47:47: [adminchat.amxx] Chat: "Hi_Tmen Go'<2><STEAM_0:1:34939057><>" tsay "z kosy"
L 10/27/2011 - 22:47:56: [adminchat.amxx] Chat: "Hi_Tmen Go'<2><STEAM_0:1:34939057><>" tsay "ad masz z kosy 1/7"
*DEAD* Hi_Tmen Go' : no
*DEAD* **** You I'm infoumas : /klasy
Dropped **** You I'm infoumas from server
Reason: Client sent 'drop'
*DEAD* Saymon : aha
sHiZo : /drop
93.181.187.51:27005:reconnect
Ignoring custom decal from **** You I'm infoumas
Dropped **** You I'm infoumas from server
Reason: Client sent 'drop'
Dropped Bad_CoMPANY_)#! from server
Reason: Client sent 'drop'
L 10/27/2011 - 22:49:57: [admin.amxx] Login: "NoLIFE|*Wisni@^MIND MIND<9><STEAM_0:0:41718388><>" became an admin (account "STEAM_0:0:41718388") (access "abcdefijru") (address "95.160.198.123")

Sry za doubla ale proszę o pomoc przez te crashe trace ludzi. HELP!
  • +
  • -
  • 0

#12 WazzaP

    Super Hero

  • Użytkownik

Reputacja: 129
Zaawansowany

  • Postów:1161
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Łęczna
Offline

Napisano 28.10.2011 08:12

U mnie też tak wywalało jak miałem za dużo pluginów i był duży spam na chacie i na @ oraz @@.
  • +
  • -
  • 0

#13 lacia7

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -4
Mniej niż zer0.

  • Postów:46
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Łęczyca
Offline

Napisano 29.10.2011 20:41

Na serwerze mam choke 0 , loss od 0 do 5 skacze , najczesciej 0

bulletdamage.amxx ; pokazuje zadane obrazenia
forwardspeed.amxx ; nie ma mozliwosci zmiany ustawien
cod_adminmenu.amxx ; menu cod moda
ultimate_ss.amxx ; robienie ss'ów
afkbombtransfer.amxx ; przekazuje pake z afk do gracza ktory sie rusza
ptb.amxx ; wyrównuje teamy
polski_cs.amxx ; polskie napisy etc
descriptive_fire_in_the_hole.amxx ; pokazuje kto jakiego granata rzucil
c4.amxx ; licznik c4
adminlisten.amxx ; admin widzi wszystkie rozmowy
magic_marker.amxx ; mazak dla admina
amx_dookie.amxx ; /sr**
ad_manager.amxx ; Reklamy Na serwie
ne_unlimitedammo.amxx ; nie koncząca sie amunicja
admin_check.amxx ; /admin
galileo.amxx ; rtv
anticommerce.amxx ; zakaz reklamy ip , strone w nazwie i w ogóle
;sam.amxx ; rezerwacja nicków
blokuj_he.amxx ; blokowanie he przez 10 sec
unbanmenu.amxx ; un ban menu
show_ips.amxx ; /ip
DoNotShootTheHostages.amxx ; niesmiertelne hosty

takie posiadam pluginy , mam może ograniczyć je , pokasować nie potrzebne czy co zrobić bo już nie wiem co mam robić :/

potrzebuje pilnej pomocy !!

dodam jeszcze że te crashe są jak jest full serwer , wtedy choke skacze mi od 10 do 50 i dalej , pomóźcie co zrobić

pomoże ktoś?

RE!

re- pomocy!

Użytkownik lacia7 edytował ten post 28.10.2011 12:46

  • +
  • -
  • 0

#14 Rafal_94

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 45
Pomocny

  • Postów:383
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Woźniki
Offline

Napisano 29.10.2011 20:52

wyłączaj po kolei i oczekuj na crasha
polecam po 5 wylaczac i czekac 3-4 dni
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych