Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

crashe serwera


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 herman9898

    Nowy

  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:2
  • Imię:Jakub
  • Lokalizacja:Ino
Offline

Napisano 26.10.2011 20:22

witam
Od Paru dni na moich serwerach sa crasze.

mam zainsalowane Anti "cmd dlfile" - AMXX.pl: Support AMX Mod X
oraz [Ważne] AutoBuy and ReBuy bug Fix - AMXX.pl: Support AMX Mod X
lecz dalej sa crasze serwerow umicie jakos pomoc ?
pozdrawiam

  • +
  • -
  • 0

#2 Hiroshima

    Godlike

  • Administrator

Reputacja: 1312
Godlike

  • Postów:4968
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Málaga
Offline

Napisano 26.10.2011 20:31

może logi? może powiesz, czy instalowałeś niedawno jakieś pluginy? kiedy występują te crashe? jaka wersja binarek?

nikt nie ma kryształowej kuli..
  • +
  • -
  • 0

#3 DjThomaseven

    Profesjonalista

  • Zbanowany

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:171
  • GG:
  • Imię:Tomasz
  • Lokalizacja:Rybnik
Offline

Napisano 26.10.2011 20:46

dolaczam sie do tematu. to brata temat wiec tak

wersja binerka 5006

logi juz daje.

http://wklej.org/id/614956/

oraz http://wklej.org/id/614956/

#4 Hiroshima

    Godlike

  • Administrator

Reputacja: 1312
Godlike

  • Postów:4968
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Málaga
Offline

Napisano 26.10.2011 20:47

wywal ten plugin Wynik.amxx w niebyt na razie i sprawdz czy problem dalej występuje.
Potem odpowiedz na resztę moich pytań i następnie zaktualizuj silnik gry.
  • +
  • -
  • 0

#5 Portek

    Kończymy zabawę, permanentna emerytura!

  • Przyjaciel

Reputacja: 976
Master

  • Postów:3007
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 26.10.2011 21:01

następnie zaktualizuj silnik gry.

Tego to nie polecam, silnik w wersji z gałęzi hlbeta jest dużo stabilniejszy od "stabilnego" i oficjalnego wydania 5408.

W panelu zapewne masz coś takiego jak konsola, podaj ostatnie kilka linijek z panelu przed padem serwera. Jeśli nic w konsoli nie ma to dodaj do parametrów startowych -dev -condebug i po padzie podeślij plik cstrike/qconsole.log.
  • +
  • -
  • 0

Dołączona grafika
IP: ts3.cserwerek.pl


#6 DjThomaseven

    Profesjonalista

  • Zbanowany

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:171
  • GG:
  • Imię:Tomasz
  • Lokalizacja:Rybnik
Offline

Napisano 27.10.2011 12:54

bd crasz od razu pisze.




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych