Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
CoD Nowy

Sklepik Cod Mod

cod nowy

  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
289 odpowiedzi w tym temacie

#41 Misiaczek ;c

    /dev/null

  • Autor tematu
  • Moderator

Reputacja: 1662
Godlike

  • Postów:2495
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Halemba
Offline

Napisano 28.10.2011 14:51

tak w menu.inl, dokładnie w tej lini
new const g_cmds[][]= { "sklep", "sklepik", "shop" };

  • +
  • -
  • 0

#42 _nothing_

    NO ACTA !

  • Zbanowany

Reputacja: 134
Zaawansowany

  • Postów:377
  • GG:
  • Imię:Nothing
  • Lokalizacja:Poland
Offline

Napisano 28.10.2011 14:55

Teraz rakiety w ogóle nie działają . I czemu w menu "bronie" są dynamity na szaro ?

#43 Misiaczek ;c

    /dev/null

  • Autor tematu
  • Moderator

Reputacja: 1662
Godlike

  • Postów:2495
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Halemba
Offline

Napisano 28.10.2011 15:27

Teraz rakiety wogóle nie działają . I czemu w menu "bronie" są dynamity na szaro ?


czy ty go dobrze instalujesz?

Dołączona grafika

+

Dołączona grafika

O.o
  • +
  • -
  • 0

#44 _nothing_

    NO ACTA !

  • Zbanowany

Reputacja: 134
Zaawansowany

  • Postów:377
  • GG:
  • Imię:Nothing
  • Lokalizacja:Poland
Offline

Napisano 28.10.2011 16:59

przecież gdyby tak nie było to bym nic nie pisał o tym, że rakiety nie działają ani miny .. i że w menu Dynamit jest na szaro . Potem sprawdze dokładnie i powiem Ci jak jest ; )

#45 Misiaczek ;c

    /dev/null

  • Autor tematu
  • Moderator

Reputacja: 1662
Godlike

  • Postów:2495
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Halemba
Offline

Napisano 28.10.2011 17:36

*
Popularny

Aktualizacja do 0.3.1

0.3.1Co będzie w 0.4?
  • Multilanguage ;)
  • Tu sie jeszcze wymysli :D

  • +
  • -
  • 5

#46 radim

    Godlike

  • Moderator

Reputacja: 932
Master

  • Postów:2725
  • Steam:steam
  • Imię:Arkadiusz
  • Lokalizacja:Janów Lub.
Offline

Napisano 28.10.2011 18:15

Mogę Ci pomóc w tłumaczeniu ;)
  • +
  • -
  • 0

Chcąc napisać do mnie prywatną wiadomość, wpierw zapoznaj się ze stroną "O mnie" w moim profilu użytkownika [ radim ] !


#47 _nothing_

    NO ACTA !

  • Zbanowany

Reputacja: 134
Zaawansowany

  • Postów:377
  • GG:
  • Imię:Nothing
  • Lokalizacja:Poland
Offline

Napisano 28.10.2011 20:12

hmm dziwne .. w wersji 3.0 ustawiłem komendy /menu , /sklepik, /shop skompilowałem i działały ale te miny, rakiety, dynamity nie działały . Teraz wgrałem wersje 3.1 ustawiam te komendy w menu i nie trybi .. działają tylko te menu, sklepik, shop a te co ustawiam nie działają . A co do rakiet, min , dynamitow nadal nie działają .. kase zabiera gdy kupię ale nie działają klikam E i nic . w wersji 2.0 działały normalnie tyle, że tylko raz można było użyc .

EDIT :

wgrałem jeszcze raz na serwer i działa :D

Później napisze Ci co byś mógł jeszcze dodać .

#48 hateyou

    Zaawansowany

  • Zbanowany

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:90
Offline

Napisano 28.10.2011 22:48

MisieQ, możesz dodać menu do wyboru z funkcją monet? Czyli 1. Place Monetami 2. Place $ dolarami (na zasadzie pluginu system_monet)


Pozdrawiam
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#49 Misiaczek ;c

    /dev/null

  • Autor tematu
  • Moderator

Reputacja: 1662
Godlike

  • Postów:2495
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Halemba
Offline

Napisano 29.10.2011 00:09

hateyou myślę że mogę, tylko daj link do systemu monet to się zobaczy
  • +
  • -
  • 0

#50 HaDeS From HELL

    CoD MoD Fanatyk

  • Użytkownik

Reputacja: 161
Profesjonalista

  • Postów:452
  • Lokalizacja:Szczecin
Offline

Napisano 29.10.2011 07:55

MisieQ najlepiej chyba by było dodać do tego :
http://amxx.pl/topic...3-system-monet/
:D:D
  • +
  • -
  • 0

#51 radim

    Godlike

  • Moderator

Reputacja: 932
Master

  • Postów:2725
  • Steam:steam
  • Imię:Arkadiusz
  • Lokalizacja:Janów Lub.
Offline

Napisano 29.10.2011 08:05

Tylko jak monety to, bez systemu monet plugin nie będzie działał.
  • +
  • -
  • 0

Chcąc napisać do mnie prywatną wiadomość, wpierw zapoznaj się ze stroną "O mnie" w moim profilu użytkownika [ radim ] !


#52 devil_dwight

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:133
  • Lokalizacja:zg
Offline

Napisano 29.10.2011 09:44

a moglby ktos dodac 2 frakcje?
FREE AREA
VIP AREA

bez podgrup ? perki , inne itp?


i teraz patrze, ze po waszej aktualizacji do 0.3.1 vip nie ma naprawy perku ;//

jakas zje*** aktualizacja teraz to i nawet rakiety nic nie zabieraja na serwerze ;/



PS WCZORAJ BYLA INNA WERSJA DO POBRANIA NA KTOREJ ALL DZIALALO !! ;////////////////////////////////

Użytkownik devil_dwight edytował ten post 29.10.2011 12:37

  • +
  • -
  • 0

#53 Misiaczek ;c

    /dev/null

  • Autor tematu
  • Moderator

Reputacja: 1662
Godlike

  • Postów:2495
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Halemba
Offline

Napisano 29.10.2011 13:43

a moglby ktos dodac 2 frakcje?
FREE AREA
VIP AREA

bez podgrup ? perki , inne itp?


i teraz patrze, ze po waszej aktualizacji do 0.3.1 vip nie ma naprawy perku ;//

jakas zje*** aktualizacja teraz to i nawet rakiety nic nie zabieraja na serwerze ;/



PS WCZORAJ BYLA INNA WERSJA DO POBRANIA NA KTOREJ ALL DZIALALO !! ;////////////////////////////////


naprawa perku z rozpędu dostała inna nazwe xD w 0.4 juz to poprawiłem

Changelog:
0.4

Gotowe:
  • Podział sklepu na "za kase" i "za monety"
  • Poprawienie naprawy perku z menu V.i.P (gdzies sie zapodziało między wersjami 0.3 a 0.3.1)
Do Zrobienia:
  • Wielojęzykowość :F

  • +
  • -
  • 2

#54 devil_dwight

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:133
  • Lokalizacja:zg
Offline

Napisano 29.10.2011 13:47

a sprawdziles moze dzialanie rakiet?
  • +
  • -
  • 0

#55 sekio

    Wszechwidzący

  • Zbanowany

Reputacja: 32
Życzliwy

  • Postów:270
  • GG:
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:lodz
Offline

Napisano 30.10.2011 12:43

moje pytanko gdzie dodajemy te pliki z rozszerzeniem .inl
http://www.youtube.com/watch?v=T0qmmWiGAho
http://elite-skill.eu/

#56 radim

    Godlike

  • Moderator

Reputacja: 932
Master

  • Postów:2725
  • Steam:steam
  • Imię:Arkadiusz
  • Lokalizacja:Janów Lub.
Offline

Napisano 30.10.2011 14:20

MiśQ, możesz też dodać kupno wytrzymałości itemu ;)
Oraz wszystkie cvary, aby zapisywały się w np. sklepmisieq.cfg
  • +
  • -
  • 0

Chcąc napisać do mnie prywatną wiadomość, wpierw zapoznaj się ze stroną "O mnie" w moim profilu użytkownika [ radim ] !


#57 Misiaczek ;c

    /dev/null

  • Autor tematu
  • Moderator

Reputacja: 1662
Godlike

  • Postów:2495
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Halemba
Offline

Napisano 30.10.2011 16:44

MiśQ, możesz też dodać kupno wytrzymałości itemu ;)
Oraz wszystkie cvary, aby zapisywały się w np. sklepmisieq.cfg


pomyśle nad tym
  • +
  • -
  • 0

#58 Intex

    Wszechwiedzący

  • Power User

Reputacja: 59
Pomocny

  • Postów:525
  • GG:
  • Imię:Piotr
  • Lokalizacja:Waszawa
Offline

Napisano 30.10.2011 17:43

Gdzie zmienić komendę wywołania sklepu? Bo chce aby sklep był na /vipshop
  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika

#59 devil_dwight

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:133
  • Lokalizacja:zg
Offline

Napisano 30.10.2011 18:14

ogarnij sie i przeczytaj pare postow wyzej
  • +
  • -
  • -1

#60 Misiaczek ;c

    /dev/null

  • Autor tematu
  • Moderator

Reputacja: 1662
Godlike

  • Postów:2495
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Halemba
Offline

Napisano 30.10.2011 20:35

Gdzie zmienić komendę wywołania sklepu? Bo chce aby sklep był na /vipshop

w sklepik.sma
new const g_cmds[][]= { "sklep", "sklepik", "shop" };



ogarnij sie i przeczytaj pare postow wyzej


ty też bo mu nie pomogłeś ani nic a tylko posta nabiłeś...
  • +
  • -
  • 0





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: cod nowy

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych