Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Blad z muzyka


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Rotimas

    Życzliwy

  • Zbanowany

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:24
  • Imię:Jakub
  • Lokalizacja:Siedlce
Offline

Napisano 23.10.2011 17:46

Warning: Unable to open sound/misc/elo.wav for transfer
Warning: Unable to open sound/misc/siema.wav for transfer
Warning: Unable to open sound/misc/siemano.wav for transfer
Warning: Unable to open sound/misc/tk1.wav for transfer
Warning: Unable to open sound/misc/tk2.wav for transfer
Warning: Unable to open sound/misc/tk3.wav for transfer
Warning: Unable to open sound/misc/tk4.wav for transfer
Warning: Unable to open sound/misc/ow.wav for transfer

MAm taki problem muzyka i cala paczka servera wgrana ale muzyka nie dziala taki blad w konsoli znalazlem jak naprawic??

#2 Hiroshima

    Godlike

  • Administrator

Reputacja: 1312
Godlike

  • Postów:4968
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Málaga
Offline

Napisano 23.10.2011 17:58

wrzucić te pliki na FTP? sciezki są podane w errorach
  • +
  • -
  • 1

#3 szogun12393

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 4
Nowy

  • Postów:77
  • Imię:Damian
  • Lokalizacja:Szczecin
Offline

Napisano 23.10.2011 17:59

Nie można odtworzyć sound na serwer bo nie masz wgrane w sound/misc
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych