Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Serwer się crashuje..


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 VerShinin

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 53
Pomocny

  • Postów:173
  • Lokalizacja:Świdwin
Offline

Napisano 22.10.2011 16:02

Witam. Posiadam pewien problem. Wie ktoś czemu występują crashe przez te logi ?

http://screenshooter.net/5671457/vamwmqi

a bardziej chodzi o tą ostatnią linijkę.
  • +
  • -
  • 0

#2 Hiroshima

    Godlike

  • Administrator

Reputacja: 1312
Godlike

  • Postów:4968
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Málaga
Offline

Napisano 22.10.2011 16:04

dochodzę do wniosku, że brakuje nam na forum wróżki, która pomagałaby w tego typu problemach.

Na zdrowy rozum: wpisywałeś treść tego erroru w google? Jak nie, to wpisz.
Poza tym, dorzuć error logi, plugins.ini i podaj jaką masz wersję binarek oraz jaka wersja AMX'a.
  • +
  • -
  • 0

#3 VerShinin

    Profesjonalista

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 53
Pomocny

  • Postów:173
  • Lokalizacja:Świdwin
Offline

Napisano 22.10.2011 21:13

Prawda, wróżka by się przydała :)

Wpisywałem, lecz żadnego dobrego rozwiązania nie znalazłem na ten error.
Właśnie zapomniałem o logach.

L 10/22/2011 - 19:26:11: Start of error session.
L 10/22/2011 - 19:26:11: Info (map "cs_assault") (file "addons/amxmodx/logs/error_20111022.log")
L 10/22/2011 - 19:26:11: [HAMSANDWICH] Invalid entity 110
L 10/22/2011 - 19:26:11: [AMXX] Run time error 10 (plugin "codclass_inzynier.amxx") (native "get_pdata_cbase") - debug not enabled!
L 10/22/2011 - 19:26:11: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 10/22/2011 - 20:00:28: Start of error session.
L 10/22/2011 - 20:00:28: Info (map "de_dust2") (file "addons/amxmodx/logs/error_20111022.log")
L 10/22/2011 - 20:00:28: [HAMSANDWICH] Entity out of range (-1)
L 10/22/2011 - 20:00:28: [AMXX] Run time error 10 (plugin "codclass_inzynier.amxx") (native "get_pdata_cbase") - debug not enabled!
L 10/22/2011 - 20:00:28: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 10/22/2011 - 20:00:38: [HAMSANDWICH] Entity out of range (-1)
L 10/22/2011 - 20:00:38: [AMXX] Run time error 10 (plugin "codclass_inzynier.amxx") (native "get_pdata_cbase") - debug not enabled!
L 10/22/2011 - 20:00:38: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 10/22/2011 - 20:00:48: [HAMSANDWICH] Entity out of range (-1)
L 10/22/2011 - 20:00:48: [AMXX] Run time error 10 (plugin "codclass_inzynier.amxx") (native "get_pdata_cbase") - debug not enabled!
L 10/22/2011 - 20:00:48: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 10/22/2011 - 20:00:59: [HAMSANDWICH] Entity out of range (-1)
L 10/22/2011 - 20:00:59: [AMXX] Run time error 10 (plugin "codclass_inzynier.amxx") (native "get_pdata_cbase") - debug not enabled!
L 10/22/2011 - 20:00:59: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 10/22/2011 - 20:01:47: [HAMSANDWICH] Entity out of range (-1279818196)
L 10/22/2011 - 20:01:47: [AMXX] Run time error 10 (plugin "codclass_inzynier.amxx") (native "get_pdata_cbase") - debug not enabled!
L 10/22/2011 - 20:01:47: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).

Na razie też dałem .sma od inżyniera, wpisałem debug po nim, lecz na razie nie mam żadnych logów o tym.
  • +
  • -
  • 0

#4 Hiroshima

    Godlike

  • Administrator

Reputacja: 1312
Godlike

  • Postów:4968
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Málaga
Offline

Napisano 22.10.2011 21:47

a czy może pomyślałeś, żeby na razie usunąć tą klasę i sprawdzić czy crashe dalej występują?
  • +
  • -
  • 0

#5 VerShinin

    Profesjonalista

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 53
Pomocny

  • Postów:173
  • Lokalizacja:Świdwin
Offline

Napisano 22.10.2011 21:55

Szczerze? Nie. Mało co myślę =] Lecz posłucham się Ciebie i usunę na pewien czas tą klasę.
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych