Witam który z tych hostingów polecacie na Serwer BF2 wady i zalety gdzie jest mniejszy ping i lagi co jest opłacalniejsze ?
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Guest Message by DevFuse

Ugm-Host.com Czy OwnServer.pl
Temat rozp.
Keithx
, 21.10.2011 21:25
7 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 21.10.2011 21:25
Napisano 21.10.2011 21:29
ugm-host - zerowy kontakt z klientem.
Polecałbym ownserwer..
Polecałbym ownserwer..
Napisano 21.10.2011 21:32
Ok czekam na dalsze wypowiedzi
Napisano 22.10.2011 09:05
Polecam ownserver na początek łódż pakiet standard
Napisano 22.10.2011 10:21
jak mam być szczery i dobrze Ci doradzić to odpowiedź brzmi: Ani to, ani to... Obydwa hostingi są poniżej przeciętnej. Opinii na ten temat znajdziesz sporo...
Osobiście jak polecałem tak dalej polecam http://zabijaka.pl a to dlatego, że mam już u nich serwer ponad rok (na którym grają ludzie i to nie mała liczba) i nigdy nie było z nim problemów a support bardzo szybko reaguje na każdą prośbę.
Oczywiście decyzja należy do Ciebie.
Osobiście jak polecałem tak dalej polecam http://zabijaka.pl a to dlatego, że mam już u nich serwer ponad rok (na którym grają ludzie i to nie mała liczba) i nigdy nie było z nim problemów a support bardzo szybko reaguje na każdą prośbę.
Oczywiście decyzja należy do Ciebie.
Napisano 22.10.2011 10:24
jak już tak szukasz tani hostów to może
playhost.pl ??
Lokalizacja NIEMCY HETZNER, sredni ping z Lodzi 31 ms. Mierzone z lg.tpnet.pl
playhost.pl ??
Lokalizacja NIEMCY HETZNER, sredni ping z Lodzi 31 ms. Mierzone z lg.tpnet.pl
Napisano 22.10.2011 16:36
Najlepszą jakość serwerów moim zdaniem ma pukawka.pl , osobiście korzystam z zabijaka.pl i też jestem zadowolony w 100 % .
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych