Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Wyłącza plugin cod i amxx


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 BlanT

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: -3
Mniej niż zer0.

  • Postów:73
  • Imię:Damian
  • Lokalizacja:Korsze
Offline

Napisano 18.10.2011 19:36

Witam
Mam taki problem iż nie ciągle mi się wyłącza plugin cod'a i prawie z każdym razem również cały amxx.
Lecz czasem jest tak iż tylko wyłączy się plugin cod.
Wie ktoś może o co chodzi ?
Kto pomorze w naprawie daną osobę wynagrodzę (nawet pieniędzmi).
Proszę o szybką pomoc.

#2 kwachu

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:7
  • GG:
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Legionowo
Offline

Napisano 18.10.2011 19:38

A czy na pewno wszystko dobrze zainstalowałeś? Może to błąd serwera, np.: firma hostingowa prowadzi jakieś roboty u siebie.
  • +
  • -
  • 0

#3 BlanT

    Banned

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: -3
Mniej niż zer0.

  • Postów:73
  • Imię:Damian
  • Lokalizacja:Korsze
Offline

Napisano 18.10.2011 19:40

1. Wszystko wgrałem (nie jestem jakimś tam ciulem).
2. Pisałem z właścicielami i nic nie robią.

#4 Prezes.Novako

    Początkujący

  • Zbanowany

Reputacja: -5
Mniej niż zer0.

  • Postów:17
  • Imię:Dawid
  • Lokalizacja:Katowice
Offline

Napisano 18.10.2011 19:40

Ownserwer to pozdrawiam mialem z ich hostingu i porazkka tanie ale dziadostwo tylko dobra obsluge maja szybko pomoc

#5 Killas

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 5
Nowy

  • Postów:26
  • GG:
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Chorzów
Offline

Napisano 18.10.2011 20:03

Może jakieś logi?
  • +
  • -
  • 0

#6 Herbata

    Nowy

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:1
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Stalowa Wola
Offline

Napisano 26.10.2011 12:26

Pokaz logi...
Albo reinstall serwera i wgraj paczke od nowa.
lub cos jest z pluginem.

#7 Why?!

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 37
Życzliwy

  • Postów:139
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Łódź
Offline

Napisano 28.10.2011 15:36

Niech właściciel serwera sprawdzi treść pliku pausecfg.ini, usunie wszystko z niego i ustawi chmody na 444.

Ownserwer to pozdrawiam mialem z ich hostingu i porazkka tanie ale dziadostwo tylko dobra obsluge maja szybko pomoc


To nie jest temat do opiniowania hostingów...
  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Chcesz wygrać klucz CS 1.6? Wejdź http://skillarena.co...c.php?p=552#552




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych