Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Round Sound


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 Zielony16

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:5
  • GG:
  • Imię:Przemek
  • Lokalizacja:Irlandia
Offline

Napisano 18.10.2011 14:55

Witam mam problem z Roundsoundami do Csa , a mianowicie dla ct odtwarza w 100% poprawnie a dla tt co kilka rund , niby muzyka leci ale jej nie slychac , pomoze ktos ?
  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika

#2 Goliath

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 1227
Godlike

  • Postów:2334
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Maciej
  • Lokalizacja:Mońki
Offline

Napisano 18.10.2011 15:00

Automatyczna wiadomość


Ten temat został przeniesiony z forum:
AMX Mod XProblemy
do
AMX Mod XProblemy z pluginami


  • +
  • -
  • 0

#3 ;((

    Super Hero

  • Użytkownik

Reputacja: 347
Wszechpomocny

  • Postów:1157
  • Lokalizacja:Aha
Offline

Napisano 18.10.2011 15:14

http://amxx.pl/topic...-ci-roundsound/
  • +
  • -
  • 0

#4 Zielony16

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:5
  • GG:
  • Imię:Przemek
  • Lokalizacja:Irlandia
Offline

Napisano 18.10.2011 15:55

probowalem juz to damianek wszystko jest OK ,
w logach mam takie cos cos takiego mam w konsoli : L 10/18/2011 - 16:52:34: [alt_end_round_sounds.amxx] ---

L 10/18/2011 - 16:52:34: [alt_end_round_sounds.amxx] [ Loading 5 CTs Sounds ]
L 10/18/2011 - 16:52:34: [alt_end_round_sounds.amxx] - sound/misc/1ZielonyRS1.mp3
L 10/18/2011 - 16:52:34: [alt_end_round_sounds.amxx] - sound/misc/2ZielonyRS2.mp3
L 10/18/2011 - 16:52:34: [alt_end_round_sounds.amxx] - sound/misc/3ZielonyRS3.mp3
L 10/18/2011 - 16:52:34: [alt_end_round_sounds.amxx] - sound/misc/4ZielonyRS4.mp3
L 10/18/2011 - 16:52:34: [alt_end_round_sounds.amxx] - sound/misc/5ZielonyRS5.mp3
L 10/18/2011 - 16:52:34: [alt_end_round_sounds.amxx] ---
L 10/18/2011 - 16:52:34: [alt_end_round_sounds.amxx] [ Loading 3 Ts Sounds ]
L 10/18/2011 - 16:52:34: [alt_end_round_sounds.amxx] - sound/misc/6ZielonyRS6.mp3
L 10/18/2011 - 16:52:34: [alt_end_round_sounds.amxx] - sound/misc/9ZielonyRS9.mp3
L 10/18/2011 - 16:52:34: [alt_end_round_sounds.amxx] - sound/misc/10ZielonyRS10.mp3
moglby mi ktos powiedziec o co w tym chodzi ?
  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika

#5 szogun12393

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 4
Nowy

  • Postów:77
  • Imię:Damian
  • Lokalizacja:Szczecin
Offline

Napisano 18.10.2011 16:52

Podaj sma, wtedy latwiej było by coś powiedzieć na ten temat.
  • +
  • -
  • 0

#6 Zielony16

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:5
  • GG:
  • Imię:Przemek
  • Lokalizacja:Irlandia
Offline

Napisano 18.10.2011 16:58

w jakim folderze on się znajduje , nie wiem bo nie ja go wrzucalem a rs robie pierwszy raz i jest to dla mnie kompletnie nowe
  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika

#7 szogun12393

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 4
Nowy

  • Postów:77
  • Imię:Damian
  • Lokalizacja:Szczecin
Offline

Napisano 18.10.2011 20:32

hlds/cstrike/addons/amxmodx/scripting/

I powiedz mi czy dopisałes w amxx.cfg plugin roundsound.amxx ?
  • +
  • -
  • 0

#8 fejk

    Wszechpomocny

  • Zbanowany

Reputacja: 53
Pomocny

  • Postów:336
  • GG:
  • Lokalizacja:users.ini
Offline

Napisano 18.10.2011 21:38

no przecież napisał:

a mianowicie dla ct odtwarza w 100% poprawnie a dla tt co kilka rund

dopisz to do amxx.cfg

cvar roundsound_mode 0 //ma odgrywac utwory po kolei czy losowo 0 - po kolei 1 - losowo


#9 Dudek1921

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:86
  • Imię:Norbert
  • Lokalizacja:Czestochowa
Offline

Napisano 19.10.2011 13:44

Sprawdz w cstrike/addons/amxmodx/configs/amxx.cfg czy na koncu lub gdzies na dole masz linijke taka "erc_random_precache "5-3" "jezeli masz coś takeigo to wes na "5" samo zamien , to moze byc 1 powod jeżeli nie no to jescze zobaczymy :)

hlds/cstrike/addons/amxmodx/scripting/

I powiedz mi czy dopisałes w amxx.cfg plugin roundsound.amxx ?


Yy Szogun wydaje mi sie , ze on powinien dopisac do folderu PLUGINS.INI , nie do amxx , pozatym powienien dopisac
alt_end_round_sounds.amxx nie roundsound.amxx ;)

Użytkownik Dudek1921 edytował ten post 19.10.2011 13:51

  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych