Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
CoD Nowy

Procentowe doświadczenie za pake

CoD Nowy

  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Szymek^

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 30
Życzliwy

  • Postów:187
  • Imię:Szymon
  • Lokalizacja:Tczew
Offline

Napisano 14.10.2011 19:17

Witam. Skopiowałem do nowego COD'a funkcję odnośnie paki z starego. Działa wszystko dobrze i wogóle.
Od pewnego czasu mam na serwerze w hudzie procentowy exp autorstwa DarkaGL. Teraz chciałbym aby exp za pake pokazywał się w procentach nie doświadczeniu.
Oto Funkcja

public BombaPodlozona()
{
new Players[32], playerCount, id;
get_players(Players, playerCount, "aeh", "TERRORIST");

if(get_playersnum() > 1)
{
doswiadczenie_za_bombe = get_pcvar_num(cvar_doswiadczenie_za_bombe);
doswiadczenie_za_zabojstwo = get_pcvar_num(cvar_doswiadczenie_za_zabojstwo);
monety_za_podlozenie = get_pcvar_num(cvar_monety_za_podlozenie);
monety_za_podlozenie_vip = get_pcvar_num(cvar_monety_za_podlozenie_v);

if(JestVIPEM[podkladajacy])
ilosc_monet_gracza[podkladajacy] += monety_za_podlozenie_vip;
else
ilosc_monet_gracza[podkladajacy] += monety_za_podlozenie;

if(JestVIPEM[podkladajacy])
doswiadczenie_gracza[podkladajacy] += floatround(float(doswiadczenie_za_bombe)*1.0)
else
doswiadczenie_gracza[podkladajacy] += doswiadczenie_za_bombe;

for (new i=0; i<playerCount; i++)
{
id = Players[i];
if(!klasa_gracza[id])
{
continue;
}

if(id != podkladajacy)
{
if(JestVIPEM[id])
{
doswiadczenie_gracza[id] += doswiadczenie_za_zabojstwo + floatround(float(doswiadczenie_za_zabojstwo)*1.0)
ColorChat(id,GREEN, "^x01 Dostales ^x03%i^x01 doswiadczenia za podlozenie bomby przez twoja druzyne.", doswiadczenie_za_zabojstwo + floatround(float(doswiadczenie_za_zabojstwo)*1.0));
}
else
{
doswiadczenie_gracza[id] += doswiadczenie_za_zabojstwo;
ColorChat(id,GREEN, "^x01 Dostales^x03 %i^x01 doswiadczenia za podlozenie bomby przez twoja druzyne.", doswiadczenie_za_zabojstwo);
}
}
else
{
if(JestVIPEM[id])
{
ColorChat(id,GREEN, "^x01 Dostales^x03 %i^x01 doswiadczenia za podlozenie bomby.", doswiadczenie_za_bombe+floatround(float(doswiadczenie_za_bombe)*1.0));
}
else
{
ColorChat(id,GREEN, "^x01 Dostales^x03 %i^x01 doswiadczenia za podlozenie bomby.", doswiadczenie_za_bombe);
}
}
SprawdzPoziom(id);
}
}
}

Użytkownik Szymek^ edytował ten post 15.10.2011 08:34

  • +
  • -
  • 0

#2 JawoR1337

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 23
Życzliwy

  • Postów:299
  • Lokalizacja:Wrocław
Offline

Napisano 14.10.2011 21:38

Usuń reklamę kolego -.-
  • +
  • -
  • 0

#3 Szymek^

    Profesjonalista

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 30
Życzliwy

  • Postów:187
  • Imię:Szymon
  • Lokalizacja:Tczew
Offline

Napisano 16.10.2011 09:46

Poprawione. Proszę o pomoc.

Pomoże ktoś ?
  • +
  • -
  • 0





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: CoD Nowy

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych