Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
- - - - -

Menu Interpu


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
25 odpowiedzi w tym temacie

#1 Misiaczek ;c

    /dev/null

  • Moderator

Reputacja: 1662
Godlike

  • Postów:2495
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Halemba
Offline

Napisano 10.10.2011 17:36

*
Popularny

Menu Interpu 0.5
by MisieQ

opis

Witam, przedstawiam wam moją wersje wyboru interpu, wiem że tych pluginów jest miliony ;) ja go robiłem pod siebie i postanowiłem udostępnić :P

screenshot

Informacja która widzą wszyscy Gracze gdy ktoś wybierze interp
Dołączona grafika

Menu które pojawia się graczowi
Dołączona grafika

Kara + Informacja iż nie wybrało się interpu
Dołączona grafika

Informacja o próbie użycia komendy /kara gdy jest się żywym
Dołączona grafika
Informacja o użyciu komendy /kara
Dołączona grafika
wymagane moduly

Hamsandwich

komendy admina

amx_interp <Nick Gracza>

komendy

/kara

instalacja

http://amxx.pl/topic...-pluginow-amxx/

inne informacje

W pluginie wykorzystano kod z pluginu Migraine autorstwa ConnorMcLeod ;)
Podziękowanie dla DarkGL za poprawienie komendy amx_interp <Nick Gracza>

download
Załączony plik  interp.amxx   12,21 KB  195 Ilość pobrań

Załączony plik  interp.sma   4,92 KB  695 Ilość pobrań
  interp.amxx
  • +
  • -
  • 17

#2 Hajmus

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 60
Pomocny

  • Postów:260
  • GG:
  • Lokalizacja:Otwock
Offline

Napisano 10.10.2011 17:38

:) Przyda się. Bardziej miłe dla oka. +

Użytkownik hajmus edytował ten post 10.10.2011 17:39

  • +
  • -
  • 0

naOtwocku.pl [CoD:Advanced][100lvl] - 80.82.16.66:27024

b_350_20_FFAD41_E98100_000000_591F11.png


#3 pAC

    Wszechobecny

  • Zbanowany

Reputacja: 87
Zaawansowany

  • Postów:425
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Żagań
Offline

Napisano 10.10.2011 17:42

Masz plusika , przetestuje i przerobię go sobie

#4 master.

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 53
Pomocny

  • Postów:228
  • Lokalizacja:C:\Program Files
Offline

Napisano 10.10.2011 17:44

Pytanie dla autora:D Dałoby radę tak zrobić aby menu z interpem pojawiało się w 2 rundzie po wejściu gracza na serwer?
  • +
  • -
  • 0

#5 Misiaczek ;c

    /dev/null

  • Autor tematu
  • Moderator

Reputacja: 1662
Godlike

  • Postów:2495
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Halemba
Offline

Napisano 10.10.2011 17:58

Pytanie dla autora:D Dałoby radę tak zrobić aby menu z interpem pojawiało się w 2 rundzie po wejściu gracza na serwer?


da rade :P
  • +
  • -
  • 0

#6 master.

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 53
Pomocny

  • Postów:228
  • Lokalizacja:C:\Program Files
Offline

Napisano 10.10.2011 18:01

To może zostać załatwione w tym temacie czy muszę pisać w temacie do tego przeznaczonym?
  • +
  • -
  • 0

#7 Misiaczek ;c

    /dev/null

  • Autor tematu
  • Moderator

Reputacja: 1662
Godlike

  • Postów:2495
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Halemba
Offline

Napisano 10.10.2011 18:04

To może zostać załatwione w tym temacie czy muszę pisać w temacie do tego przeznaczonym?

napisz nowy temat :) tutaj tego nie bede dodawał :)
  • +
  • -
  • 0

#8 radim

    Godlike

  • Moderator

Reputacja: 932
Master

  • Postów:2725
  • Steam:steam
  • Imię:Arkadiusz
  • Lokalizacja:Janów Lub.
Offline

Napisano 10.10.2011 18:14

Bawi mnie jedna rzecz, mianowicie chodzi o to, że można "nie wybierać interpu", to po co takie menu :)? Mogłeś coś takie zrobić jak za nie wybranie interpu, jakaś kara np. kick z serwera lub coś xD Hehe
Ale ogółem jest gites lanss.. xD

Użytkownik radim edytował ten post 10.10.2011 18:17

  • +
  • -
  • 0

Chcąc napisać do mnie prywatną wiadomość, wpierw zapoznaj się ze stroną "O mnie" w moim profilu użytkownika [ radim ] !


#9 Misiaczek ;c

    /dev/null

  • Autor tematu
  • Moderator

Reputacja: 1662
Godlike

  • Postów:2495
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Halemba
Offline

Napisano 10.10.2011 18:20

Bawi mnie jedna rzecz, mianowicie chodzi o to, że można "nie wybierać interpu", to po co takie menu :)? Mogłeś coś takie zrobić jak za nie wybranie interpu, jakaś kara np. kick z serwera lub coś xD Hehe
Ale ogółem jest gites lanss.. xD



to jest tylko tymczasowo tak :) potem zobaczycie co tam bedzie :)
Misiaczek ;c (11.10.2011 11:49):
Aktualizacja do 0.3 ;)
Misiaczek ;c (11.10.2011 15:20):
Aktualizacja do 0.5 :P i chyba więcej już nie będzie :P

  • +
  • -
  • 1

#10 ;((

    Super Hero

  • Użytkownik

Reputacja: 347
Wszechpomocny

  • Postów:1157
  • Lokalizacja:Aha
Offline

Napisano 11.10.2011 16:49

Obrazek:
Kara + Informacja iż nie wybrało się interpu

Trochę go nie widać, tzn napisu.
  • +
  • -
  • 0

#11 Chackuu

    Pomocny

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:51
  • Lokalizacja:www
Offline

Napisano 11.10.2011 17:01

@up
Co znaczy troche go nie widać ? Powinien się wyświetlać.

#12 Prizmo*

    Pomocny

  • Zbanowany

Reputacja: 4
Nowy

  • Postów:58
  • GG:
  • Imię:Jakub
  • Lokalizacja:Montville | New Jersey
Offline

Napisano 11.10.2011 20:47

Pieknie misku :D +

#13 blakk

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 66
Pomocny

  • Postów:124
  • Imię:Dominik
  • Lokalizacja:Poznań
Offline

Napisano 06.11.2011 13:34

Pięknie , Działa na 100%
+ się należy .
  • +
  • -
  • 0

#14 franc

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:5
  • Imię:Franc
  • Lokalizacja:Rybnik
Offline

Napisano 23.11.2011 01:05

Dobra robota + leci
  • +
  • -
  • 0

#15 Fajled

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 56
Pomocny

  • Postów:279
  • GG:
  • Imię:Damian
  • Lokalizacja:Wrocław
Offline

Napisano 01.12.2011 17:44

Bardzo mi się przyda, właśnie szukałem takiego pluginu ;)
Leci plusik :)
  • +
  • -
  • 0

#16 Misiaczek ;c

    /dev/null

  • Autor tematu
  • Moderator

Reputacja: 1662
Godlike

  • Postów:2495
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Halemba
Offline

Napisano 14.02.2012 21:44

Aktualizacja do 0.6 Beta

Jeśli możecie to przetestujcie ;)

Co nowego? :)

* 2 Typy Prefixów, albo Nazwa Mapy albo wasz własny prefix
* 2 Opcje Menu, Menu z odstępami albo menu bez odstępów :)

cvary

interp_menu_typ "1" = 1 - Menu z Odstępami, 2 - Menu Bez odstępów
interp_prefix_typ "1" =1 - Prefix z nazwą mapy, 2 - Prefix pobierany z cvaru interp_prefix
interp_prefix "AMXX.pl" = Działa tylko jeśli interp_prefix_typ "2"

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0

#17 ogury

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 43
Pomocny

  • Postów:438
  • Lokalizacja:Internet
Offline

Napisano 14.02.2012 21:49

Only steam, tak?

#18 Misiaczek ;c

    /dev/null

  • Autor tematu
  • Moderator

Reputacja: 1662
Godlike

  • Postów:2495
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Halemba
Offline

Napisano 14.02.2012 21:54

Only steam, tak?


nie, działa i na ns i na s
  • +
  • -
  • 0

#19 Misiaczek ;c

    /dev/null

  • Autor tematu
  • Moderator

Reputacja: 1662
Godlike

  • Postów:2495
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Halemba
Offline

Napisano 09.06.2012 23:46

Witajcie ;)

Udostępniam wam wersje 0.6 BETA

Co się zmieniło?:
Dodano define ODSTEPY_W_MENU pozwalające na włączenie/wyłączenie odstępów między opcjami w menu ;P
Przed pojawieniem się menu interpu wpierw są sprawdzane wartości interpu gracz(dla STEAM & NS :P) ( to trzeba przetestować dlatego beta :P) i dopiero gdy wartość nie spełnia define MAX_INTERP (standardowo 0.04) wyświetla się informacja i pojawia się menu

SMA w załączniku :)

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 1

#20 QuahodronN

    Godlike

  • Power User

Reputacja: 228
Wszechwidzący

  • Postów:1262
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Olo
  • Lokalizacja:Śląsk
Offline

Napisano 10.06.2012 00:33

Jeśli tak to będzie działać także dla NS jak i dla S to trafia to na każdy mój serwer który tego wymaga :D

+


Edit:
A jeszcze tak spytam, czy jest jakieś sprawdzanie co jakiś czas czy gracz dalej posiada odpowiedni interp?? bo są tacy co sobie i tak po wyborze zmienią.
Mogło by np sprawdzać co rundę czy ileś tam i jeśli ma zły to znów wyskakuje menu
  • +
  • -
  • 0

| CPU: I7-6700K @4.7GHz | Cooling: Corsair H110 | GPU: MSI GTX 1080 Gaming X | MOBO: Asus Maximus VIII Hero | RAM: Kingston Savage 16GB DDR4 @2800MHz |

| SSD: Samsung 840 Pro 128GB | SSD2: Samsung 840 Pro 256GB  |  PSU: Be Quiet L8 630W | Case: Gladius M40 | Mouse: Gigabyte M6980X | Keyboard: Sharkoon SHARK ZONE K20 Headphones: HyperX HX Cloud Black Display: Triple LG 24MP67VQ-P |

 

TS3: ts.kreedzmania.pl - 512 Slotów - Darmowe Kanały ;)





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych