Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

DiabloMod błąd


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
25 odpowiedzi w tym temacie

#1 jertih

    Pomocny

  • Zbanowany

Reputacja: -3
Mniej niż zer0.

  • Postów:55
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Bydgoszcz
Offline

Napisano 07.10.2011 16:58

Witam,

Mam problem przy kompilowaniu ponieważ wyskakuje błąd:
Error: Expected token: "}", but found "-identifier-" on line 236


I mam takie pytanie gdzie tu jest błąd?

enum { NONE = 0, Brak,Mag,Mnich,Paladyn,Zabojca,Nekromanta,Wojownik,Ninja,Lowca,Godzilla,Robocop,Nietoperz,John Rambo,Piekny Jertih,Templariusz }
new Race[15][18] = { "Brak","Mag","Mnich","Paladyn","Zabojca","Nekromanta","Wojownik", "Ninja", "Lowca", "Godzilla", "Robocop", "Nietoperz", "John Rambo", "Piekny Jertih", "Templariusz" }
new race_heal[15] = { 100,95,150,130,100,90,110,170,120,150,250,100,150,300,100 }

Błąd jest w linijce enum tylko nie potrafię rozwikłać już o co chodzi...

Dziękuje za pomoc.

#2 strike-oral

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: -3
Mniej niż zer0.

  • Postów:31
Offline

Napisano 07.10.2011 17:40

enum { NONE = 0, Mag,Mnich,Paladyn,Zabojca,Nekromanta,Wojownik,Ninja,Lowca,Godzilla,Robocop,Nietoperz,John }

Użytkownik strike-oral edytował ten post 07.10.2011 17:40

  • +
  • -
  • 1

#3 jertih

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: -3
Mniej niż zer0.

  • Postów:55
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Bydgoszcz
Offline

Napisano 07.10.2011 17:53

Kolejne błędy...
zamieszczam plugin link niżej, miło będzie jak ktoś pomoże naprawić błędy
nie jest ich sporo lecz nie za bardzo się znam na tym.

http://www.speedysha...2/aaaaaaaaa.sma

#4 Nakupenda.

    Not yet YODA

  • Użytkownik

Reputacja: 136
Zaawansowany

  • Postów:451
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 08.10.2011 10:24

łap, klamry się nie zgadzały + pare błędów innych, został tylko jeden którego nie mam czasu ogarniać

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0

#5 Hiroshima

    Godlike

  • Administrator

Reputacja: 1312
Godlike

  • Postów:4968
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Málaga
Offline

Napisano 08.10.2011 10:34

Automatyczna wiadomość


Ten temat został przeniesiony z forum:
AMX Mod XProblemy
do
ModyDiablo ModProblemy


  • +
  • -
  • 0

#6 jertih

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: -3
Mniej niż zer0.

  • Postów:55
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Bydgoszcz
Offline

Napisano 08.10.2011 11:34

Właśnie z tym błędem jest najgorzej czyli:

Error: Undefined symbol "_create_thinkbot" on line 559

Za pomoc bardzo dziękuje, boszmac(15).sma

#7 glut

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 931
Master

  • Postów:2073
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Namysłów
Offline

Napisano 08.10.2011 12:43

Proszę :)

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 1

Nie pomagam za darmo na PW/GG/Steam od tego jest forum

 

TP Game + RR

 

Znak rozpoznawczy :coto:


#8 jertih

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: -3
Mniej niż zer0.

  • Postów:55
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Bydgoszcz
Offline

Napisano 10.10.2011 12:20

Dzięki ci bardzo, +
Mógłby ktoś jeszcze zrobić drugą stronę klas?
Ponieważ mam tylko 8 podstawowych...
Kiedyś jakoś zrobiłem drugą stronę w zasadzie nowe menu...
jednak teraz cos mi nie wychodzi same bledy...

F5

F5

f5

Użytkownik jertih edytował ten post 08.10.2011 16:06


#9 glut

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 931
Master

  • Postów:2073
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Namysłów
Offline

Napisano 10.10.2011 14:23

Ja to mogę ci zrobić, aby były frakcje :)
  • +
  • -
  • 0

Nie pomagam za darmo na PW/GG/Steam od tego jest forum

 

TP Game + RR

 

Znak rozpoznawczy :coto:


#10 jertih

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: -3
Mniej niż zer0.

  • Postów:55
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Bydgoszcz
Offline

Napisano 10.10.2011 16:07

To proszę zrobić, dla mnie wazne aby byly dostepne nowe klasy.

#11 glut

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 931
Master

  • Postów:2073
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Namysłów
Offline

Napisano 10.10.2011 16:36

Proszę zrobione zfrakcjami

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0

Nie pomagam za darmo na PW/GG/Steam od tego jest forum

 

TP Game + RR

 

Znak rozpoznawczy :coto:


#12 jertih

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: -3
Mniej niż zer0.

  • Postów:55
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Bydgoszcz
Offline

Napisano 10.10.2011 17:27

nie działa, wybieram 1 lub 2 w menu i klas nie ma zamyka sie okno.

#13 glut

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 931
Master

  • Postów:2073
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Namysłów
Offline

Napisano 10.10.2011 17:44

ok poprawiłem To nie była moja wina lecz twoja dodając klasy.
  • +
  • -
  • 0

Nie pomagam za darmo na PW/GG/Steam od tego jest forum

 

TP Game + RR

 

Znak rozpoznawczy :coto:


#14 jertih

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: -3
Mniej niż zer0.

  • Postów:55
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Bydgoszcz
Offline

Napisano 10.10.2011 18:30

Nadal ten sam błąd.

#15 glut

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 931
Master

  • Postów:2073
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Namysłów
Offline

Napisano 10.10.2011 18:32

pokaż amx.cfg
  • +
  • -
  • 0

Nie pomagam za darmo na PW/GG/Steam od tego jest forum

 

TP Game + RR

 

Znak rozpoznawczy :coto:


#16 jertih

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: -3
Mniej niż zer0.

  • Postów:55
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Bydgoszcz
Offline

Napisano 10.10.2011 20:54

diablo_xpbonus 21
diablo_xpbonus2 50
diablo_durability 5
diablo_spawnchance 1/5
SaveXp 1
diablo_classes abcdefghijklmno
diablo_avg 1
diablo_dmg_exp 10



wszystko jest dobrze...

Po prostu menu cos nie smiga wogóle klas nie wczytuje
biore 1 lub 2 i sie zamyka.

Użytkownik jertih edytował ten post 10.10.2011 20:55


#17 glut

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 931
Master

  • Postów:2073
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Namysłów
Offline

Napisano 11.10.2011 05:53

usuń bazę po czym wgra się ponownie
  • +
  • -
  • 0

Nie pomagam za darmo na PW/GG/Steam od tego jest forum

 

TP Game + RR

 

Znak rozpoznawczy :coto:


#18 jertih

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: -3
Mniej niż zer0.

  • Postów:55
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Bydgoszcz
Offline

Napisano 11.10.2011 13:24

Zrobione,

Nadal gdy wybieram 1 lub 2 ; to zamyka się okno i nic wiecej nie wyswietla klas ;;
proszę w takim razie o poprawienie kodu.

Użytkownik jertih edytował ten post 11.10.2011 13:24


#19 glut

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 931
Master

  • Postów:2073
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Namysłów
Offline

Napisano 11.10.2011 14:07

Sprawdź teraz

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0

Nie pomagam za darmo na PW/GG/Steam od tego jest forum

 

TP Game + RR

 

Znak rozpoznawczy :coto:


#20 jertih

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: -3
Mniej niż zer0.

  • Postów:55
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Bydgoszcz
Offline

Napisano 11.10.2011 17:10

Nie działa, to samo.




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych