Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

TopLVL


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 ZBAGI

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 15
Początkujący

  • Postów:150
  • Lokalizacja:Brak informacji ;)
Offline

Napisano 18.01.2009 18:39

Witam czy moze ktos napisac plugin top15 do tego pluginu...

#include <amxmodx>
#include <amxmisc>
#include <csx>

#define PLUGIN "LVL'e"
#define VERSION "1.0"
#define AUTHOR "edit by ZBAGI"

#define TASK 666

public plugin_init() {
    register_plugin(PLUGIN, VERSION, AUTHOR)
}

public client_connect(id)
{
    if(is_user_bot(id))
        return
   
    new param[1]
    param[0] = id
   
    set_task(1.0,"rank",TASK+id,param,1,"b")
}

public client_disconnect(id)
    if(task_exists(TASK+id))
    remove_task(TASK+id)

public rank(param[])
{
    new id = param[0]
   
    static stats[8], body[8]
    get_user_stats(id, stats, body)
   
    new ranga[30]
    
    if ( stats[0] >= 0 && stats[0] <= 0)
        format(ranga,29,"1)")
    else if ( stats[0] >= 1 && stats[0] <= 4)
        format(ranga,29,"2)")
    else if ( stats[0] >= 5 && stats[0] <= 9)
        format(ranga,29,"3)")
    else if ( stats[0] >= 10 && stats[0] <= 19)
        format(ranga,29,"4)")
    else if ( stats[0] >= 20 && stats[0] <= 34)
        format(ranga,29,"5)")
    else if ( stats[0] >= 35 && stats[0] <= 54)
        format(ranga,29,"6)")
    else if ( stats[0] >= 55 && stats[0] <= 79)
        format(ranga,29,"7)")
    else if ( stats[0] >= 80 && stats[0] <= 109)
        format(ranga,29,"8)")
    else if ( stats[0] >= 110 && stats[0] <= 144)
        format(ranga,29,"9)")
    else if ( stats[0] >= 145 && stats[0] <= 184)
        format(ranga,29,"10)")
    else if ( stats[0] >= 185 && stats[0] <= 229)
        format(ranga,29,"11)")
    else if ( stats[0] >= 230 && stats[0] <= 279)
        format(ranga,29,"12)")
    else if ( stats[0] >= 280 && stats[0] <= 334)
        format(ranga,29,"13)")
    else if ( stats[0] >= 335 && stats[0] <= 394)
        format(ranga,29,"14)")
    else if ( stats[0] >= 395 && stats[0] <= 429)
        format(ranga,29,"15)")
    else if ( stats[0] >= 430 && stats[0] <= 494)
        format(ranga,29,"16)")
    else if ( stats[0] >= 495 && stats[0] <= 564)
        format(ranga,29,"17)")
    else if ( stats[0] >= 565 && stats[0] <= 639)
        format(ranga,29,"18)")
    else if ( stats[0] >= 640 && stats[0] <= 799)
        format(ranga,29,"19 )")
    else if ( stats[0] >= 800 )
        format(ranga,29,"BOSS)")
   
    set_hudmessage(255, 255, 255, 0.15, 0.55)
    show_hudmessage(id, "",ranga,stats[0])
}
najlepjej jak by było coś w tym stylu :
Dołączona grafika
  • +
  • -
  • 0

#2 R3X

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 2960
Godlike

  • Postów:4247
  • Lokalizacja:Nie
Offline

Napisano 18.01.2009 22:40

heh zobacz to; u mnie olewa podboty, więc nie wiem czy działa

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0

#3 ZBAGI

    Profesjonalista

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 15
Początkujący

  • Postów:150
  • Lokalizacja:Brak informacji ;)
Offline

Napisano 18.01.2009 23:00

No są 2 poważne błędy ;P

1. Nie pokazuje EXP tylko LVL
2. w top15 są tylko osoby Online
  • +
  • -
  • 0

#4 R3X

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 2960
Godlike

  • Postów:4247
  • Lokalizacja:Nie
Offline

Napisano 19.01.2009 09:58

no tak, nigdzie nie jest zapisywany :D było pisać od razu, takiego czegoś nie napiszę w kilka minut
  • +
  • -
  • 0

#5 ZBAGI

    Profesjonalista

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 15
Początkujący

  • Postów:150
  • Lokalizacja:Brak informacji ;)
Offline

Napisano 19.01.2009 12:36

najlepiej jak by czytał csstats.dat
  • +
  • -
  • 0

#6 R3X

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 2960
Godlike

  • Postów:4247
  • Lokalizacja:Nie
Offline

Napisano 09.02.2009 12:46

się porobiło ;)
v1.6, mam nadzieję, że final

//#define DEBUG
odkomentuj przed kompilacją, aby uruchomić w trybie debuggera
//#define UPDATE_TASK 60
odkomentuj przed kompilacją, aby uruchomić w trybie częstszych update`ów ranku (normalnie jest co rundę)

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych