Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

whiterabbit i amx problem


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 florekbtw

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3
Offline

Napisano 18.01.2009 15:52

Witam.
mam poważny problem ponieważ kupiłem serwer z Whiterabbita (dość drogi i szkoda mi kasy) i wszedlem przez FTP i zobaczyłem że jest amx na serwie. dodałem siebie jako admina wchodze na serwa i nic, jakby amx-a niebyło. pisze do nich i oni piszą że amx-a trzeba samemu wgrać na serwa. no to sciągnąłem amx-a ze strony http://www.amxmodx.org/ i go wgrałem na serwa. znowu dodałem siebie jako admina wchodze na serwa w konsoli wpisuje amxmodmenu i w konsoli pokazuje mi "Unkown command: amxmodmenu" probowalem z kilkoma wersjami amx-a jak i rowniez przeinstalowac serwer ale nic z tego. pisalem do Whiterabbita z tym problemem a oni do mnie że "Nieinstalują dodatków ..." i sam mam sobie to zrobić. a więc proszę o WIELKĄ POMOC w tej sprawie bo niewiem co mam zrobić.
  • +
  • -
  • 0

#2 Gość__*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 18.01.2009 15:55

Pewnie masz amxx bez MM. Ściągnij sobie jakąś gotową paczkę: http://amxx.pl/viewforum.php?f=33

#3 florekbtw

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3
Offline

Napisano 18.01.2009 16:23

WIELKIE DZIĘKI !!!!!!!!
wgralem amx pack TP i dziala JESZCZE RAZ WIELKIE dzięki !!!!

dalem "pomogl" :D
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych